Deze browser wordt niet ondersteund
Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

Rendered: 2023-11-24T14:21:27.000Z

Let op:

Dit product is online uitverkocht.
Vergelijkbare producten vind je hier.

LUPILU® baby slaapzak, ritssluiting met kinbescherming

Verkrijgbaar in: strepen/grijs, patroon/wit & navy
(39)

Comfortabele vorm voor veel bewegingsvrijheid
Doorlopende ritssluiting met kinbescherming

Met bio-katoen

9.99
Selecteer Kleur:
Pasvorm
Online uitverkocht

LUPILU® baby slaapzak, doorgaande ritssluiting met kinbescherming

Eigenschappen
 • Comfortabele vorm voor veel bewegingsvrijheid
 • Doorlopende ritssluiting met kinbescherming
 • Verkrijgbaar in: strepen/grijs, patroon/wit & navy
 • Streifen/Grau: Natürlicher Tragekomfort durch hohen Bio-Baumwollanteil
 • Gemustert/Weiß: Natürlicher Tragekomfort durch reine Bio-Baumwolle
 • Navy:
  • Natürlicher Tragekomfort durch reine Bio-Baumwolle
  • Mit niedlichem Print

Material
 • Streifen/Grau: 95 % Baumwolle, 5 % Viskose
 • Gemustert/Weiß & Navy: 100 % Baumwolle

Größen

70 – 110Meine Lidl-Größe – so einfach gehts
Einfach den Lidl-Größenrechner besuchen. Für deine Personengruppe und Produktgruppe die gemessenen Körpermaße eintragen und dann den Berechnen-Button betätigen. Schon wird dir deine Größe angezeigt.


ginetex50prozent_waschen_V01ginetex50prozent_bleichen_V01ginetex50prozent_trocknen_V02ginetex50prozent_buegeln_V02ginetex50prozent_professionel_V03

GOTS - Global Organic Textile Standard: Het keurmerk voor duurzame textielproductie

Biologisch katoen met het GOTS-keurmerk garandeert de productie volgens ecologische criteria in de hele textielketen. Dit betekent dat de geproduceerde natuurlijke vezels op een biologisch gecontroleerde manier worden geteeld en op een milieuvriendelijke manier worden geproduceerd. Tijdens de verwerking worden maatschappelijk verantwoorde normen gecontroleerd en de herkomst van de eindproducten wordt correct geëtiketteerd.


De voordelen:
 • Geen verontreinigende stoffen
 • Efficiënt gebruik van hulpbronnen
 • Betrouwbare grondstoffen

De groene knop

De Groene Knop is een overheidszegel voor duurzaam textiel. Als u duurzame, sociaal en ecologisch geproduceerde kleding wilt kopen, let dan op de Groene Knop. Direct aan het product bevestigd, is het gemakkelijk te vinden bij het winkelen - betrouwbaar en consumentvriendelijk.

Tijdens de zomer van 2019 hebben wij het omvangrijke product- en bedrijfsbeoordelingsproces voor de „Groene Knop“ succesvol doorlopen. Rekening houdend met de productieprocessen zullen wij textiel zoals babykleding van het eigen merk „lupilu“ of beddengoed van het eigen merk „meradiso" laten certificeren door de „Groene Knop" en het zegel op de productverpakking weergeven. Meer informatie


HOHENSTEIN

Dit past perfect: het testinstituut HOHENSTEIN voert al ongeveer 60 jaar seriële metingen en studies uit om de lichaamsafmetingen vast te leggen. Met behulp van 3D-lichaamsscannertechnologie worden de echte lichaamsvormen gevisualiseerd en omgezet in betrouwbare maattabellen.


HOHENSTEIN

STANDARD 100 van OEKO-TEX® is 's werelds bekendste, onafhankelijke certificering van alle soorten textiel- en lederproducten die op schadelijke stoffen zijn getest - van garen en weefsels tot kant-en-klare artikelen. Het label bevestigt dat een textiel- of leerproduct op meer dan 300 schadelijke stoffen is getest.