Lidl - De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs!
Deze browser wordt niet ondersteund
Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

Bekijk hier het uitgebreide assortiment PARKSIDE klus- en tuingereedschap met meer dan 750 scherp geprijsde artikelen!

Rendered: 2023-09-20T03:59:09.000Z

Schildkröt Neopreen klittenbandbal set

Uitrusting: 2x handvanger, 1x klittenbandbal

14.99
Leverbaar

Schildkröt neopreen klittenbandbal set

2 zachte en gripvaste neopreen-klittenbandbal handvangers (Ø 17cm), met in de breedte verstelbare handlus. Het klittenbandoppervlak is stevig gewatteerd met het neopreen en kan niet uitscheuren, zoals vroeger vaak het geval was met plastic vangers! De set bevat 1 klittenbandbal (Ø 6,25 cm - vervangende ballen zijn verkrijgbaar in een verpakking van 2 met artikelnummer 970049 van Schildkröt).

De klittenbandbal wordt heen en weer gegooid en gevangen met de klittenbandvanger. De bal blijft aan de vanger hangen. Het spel is erg leuk en traint de oog-handcoördinatie en werptechniek. Leuk voor jong en oud. Zoals altijd bij Schildkröt is de complete set verpakt in een hersluitbare nettas, waarin alles na het spel weer netjes ingepakt kan worden. Zo weet je zeker dat je de bal bij het volgende spel weer vindt. LET OP! Verwijder de verpakking volledig voordat je het product aan kinderen geeft.

Technische gegevens

  • Uitrusting: 2x handvanger, 1x klittenbandbal
  • Merk: Schildkröt
  • Afmetingen (L x B x H): 400x250x50 mm
  • Gewicht: 710 g
  • Materiaal: populier 8mm; handgrepen: PE; Figuren: PP; bal: PVC
  • Weerbestendig: ja
  • Waarschuwingen: ja