Deze browser wordt niet ondersteund
Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

Rendered: 2024-07-17T04:08:30.000Z

4713375365600

Synca Massagegun

Toepassingsgebied: gehele lichaam
Massagetype: diepwerkende vibratiemassage

Met 6 opzetstukken
Incl. reisetui

179.-
Leverbaar
In Winkelwagen
TOEVOEGEN AAN VERLANGLIJST

Synca massagepistool »KiTTa« , voor het hele lichaam

Ons KiTTa massagepistool is altijd bij de hand – en to the point! Het snoerloze vibrerende massageapparaat is absoluut veelzijdig te gebruiken. Precies daar,je het nodig heeft, maakt het gespannen spieren los, bevordert de bloedcirculatie en versnelt de regeneratie. Daarbij bepaalt je de intensiteit en hebt voor verschillende lichaamsdelen de keuze tussen 6 verschillende massage-opzetstukken.

Effectieve massage & regeneratie

De spieren doen pijn? Is het weefsel verhard? Of het nu na de sport, of door verkeerde belasting, met het gerichte gebruik van het KiTTa-massagepistool kun je spanningen of verklevingen van het bindweefsel over het hele lichaam losmaken. De diepwerkende vibratiemassage tot 3.000 slagen per minuut bevordert de bloedsomloop, vermindert lactaat, verhoogt de beweeglijkheid en masseert met uiterste precisie bijna elk deel van het lichaam.

Veelzijdig voor gebruik op het hele lichaam

Het KiTTa massagepistool wordt met zes verwisselbare opzetstukken geleverd, die perfect op het betreffende toepassingsgebied afgestemd zijn. Dankzij de zes intensiteitsniveaus, die eenvoudig met een druk op de knop op het display kunnen worden ingesteld, kun je de behandeling afstemmen op jouw individuele voorkeuren. In de praktische transportkoffer kan de KiTTa, inclusief opzetstukken en oplader gemakkelijk worden meegenomen op reis of naar de sport, om je op elk gewenst moment te verwennen met een effectieve massage.

Eigenschappen

  • Over het hele lichaam te gebruiken
  • Met 6 opzetstukken
  • Diepwerkende vibratiemassage
  • Incl. reisetui

Accessoires inbegrepen: 6 opzetstukken, oplaadkabel, reisetui


Afmetingen

ca. L 27,5 x B 10 x H 25 cm


Gewicht

ca. 685 g