DÉ SUPERMARKT IN GROENTE EN FRUIT

DÉ SUPERMARKT IN GROENTE EN FRUIT

DE BESTE VERSAANBIEDINGEN

HOE DOEN WIJ DAT AL DIE JAREN?

 1. Alléén het allerbeste van het land!

  Alléén het allerbeste van het land!

  Wij werken al jaren met dezelfde groep boeren en telers. Samen zijn we continu bezig om de kwaliteit van ons groente en fruit verder te verbeteren, met als doel alleen het állerbeste van het land te leveren.

 2. Vliegensvlug in de winkels!

  Vliegensvlug in de winkels!

  Wij kopen rechtstreeks in bij onze boeren en telers. Dat scheelt tijd en geld. Ons groente en fruit wordt direct van het land naar onze winkels gebracht. Wat vandaag geoogst wordt, kan morgen al op uw bord of in de fruitschaal liggen.

 1. Altijd kwaliteitscontroles, óók in onze winkels

  Altijd kwaliteitscontroles, óók in onze winkels

  Bij onze boeren en telers en in ons distributiecentrum wordt groente en fruit continu gecontroleerd op rijpheid, grootte, kleur en smaak. In de winkel is er altijd een ‘Versverantwoordelijke’ die de hele dag door de kwaliteit controleert.

 2. Lekker lokaal van eigen bodem!

  Lekker lokaal van eigen bodem!

  Een groot deel van ons assortiment is van Nederlandse boer en bodem. Seizoensgebonden groente en fruit van dichtbij, dus extra vers - en dat proeft u!

BEKIJK DE COMMERCIAL

DE LEKKERSTE RECEPTEN MET GROENTE EN FRUIT!

De groente en fruit recepten van Lidl maken het voor u en uw kinderen mogelijk om elke dag voldoende groente en fruit binnen te krijgen zonder steeds hetzelfde te hoeven eten! Het hele jaar door kunt u bij ons terecht voor het beste en goedkoopste groente en fruit. Wat dacht u bijvoorbeeld van gemarineerde speklapjes met mie, paksoi en mango-chutney, geroosterde bloemkool met kerrie, prei, rozijnen, spitskool en walnotenolie of een gevulde courgette uit de oven? Toch liever een recept met fruit? Ga dan voor een frisse peren salade met blauwe kaas, crostini’s met gemarineerde aardbeien of frisse gazpacho met galiameloen en komkommer. Genoeg keuze om elke dag weer een heerlijk gerecht op tafel te zetten boordevol groente en fruit.


GROENTE OF FRUIT OVER?

Ga slimmer met overgebleven groente & fruit om, voorkom voedselverspilling en bespaar geld! Met deze simpele tips gooit u nooit meer groente of fruit weg en dat is wel zo duurzaam!

 1. Maak er soep of saus van

  Maak er soep of saus van

 2. Maak een zelfgemaakte groente- of fruitsmoothie

  Maak een zelfgemaakte groente- of fruitsmoothie

 3. Doe gesneden stukjes door uw ei of pannenkoek

  Doe gesneden stukjes door uw ei of pannenkoek

 4. Maak ijsklontjes van fruit en verse kruiden

  Maak ijsklontjes van fruit en verse kruiden