CRIVIT Urban e-bikes

De toekomst is elektrisch!

E-bikes en uitrusting

Hoogwaardige kwaliteit

Hoogwaardige kwaliteit

De Urban e-bikes zijn van hoogwaardige kwaliteit door de onderhoudsvrije carbon riem, lekbestendige banden, geïntegreerde verlichting en het voorgemonteerde slot. Daarnaast zijn de e-bikes een echte eyecatcher dankzij hun minimalistische design! Beide modellen maken indruk met hun matte framekleur: elegant zwart en tijdloos crème. De in de zadelbuis geïntegreerde accu en remkabels zorgen voor een strakke look.

Krachtige accu

Krachtige accu

De LG-accu met 360 Wh zorgt voor een maximale actieradius van 70 km en een oplaadtijd van slechts 3,5 uur. De uitneembare accu kan eenvoudig in de zitbuis worden opgeborgen en kan met de snelspanner eenvoudig worden verwijderd om op te laden.

Intelligente koppelsensor

Intelligente koppelsensor

De sensor zorgt voor de meest natuurlijke rijervaring die je je kunt voorstellen. De koppelsensor herkent intuïtief hoeveel vermogen nodig is - zonder schakelen. Hoe harder je trapt, hoe meer ondersteuning je krijgt van de achterwielmotor.

Krachtige achtermotor

Krachtige achtermotor

Met zijn 250 W achterwielmotor is de Urban e-bike een echte krachtpatser! Hij past zich aan de trapkracht aan en maakt daardoor beklimmingen makkelijker. De bekroonde M080-achterwielmotor van MIVICE is geïnstalleerd - een stille en efficiënte motor, die ondersteunt met een koppel van 40 Nm en in slechts enkele seconden accelereert van 0 naar 25 km/u.

Onderhoudsvrije carbon riem

Onderhoudsvrije carbon riem

De carbon riem is veel lichter dan de standaard fietsketting en presteert goed in alle weersomstandigheden. Hij is slijtvast en duurzaam en tot 20.000 km onderhoudsvrij. Daardoor is de riemaandrijving schoon, stil en onderhoudsarm.

Moderne weergave

Moderne weergave

Het in het frame geïntegreerde LED-display heeft een minimalistisch design en eenvoudige bediening. De 5 ondersteuningsniveaus, die kunnen worden geselecteerd via de modusknop, zorgen voor een aangename rijervaring. De e-bike kan ook worden gestart en uitgeschakeld met behulp van de aan/uit-knop.

Het gaat om de details!

 1. Banden

  Banden

  Lekbestendige banden met reflecterende strips van het merk KENDA

 2. Rem

  Rem

  Hydraulische schijfremmen van het merk TEKTRO

 3. Geïntegreerde verlichting

  Geïntegreerde verlichting

  StVZO-conforme verlichting van het merk Sate-Lite

Productie in Europa

De CRIVIT Urban e-bikes worden geproduceerd in het hart van Europa - in Tsjechië. Van daaruit worden ze veilig verpakt en bezorgd aan huis.

Klaar om te rijden in slechts 3 stappen

Eenvoudige montage: stuur rechtzetten en vastdraaien, pedalen vastschroeven, zadelhoogte instellen en gaan!

Veelgestelde vragen:

In principe zijn de modellen identiek wat betreft hun ingebouwde componenten en specificaties. Ze verschillen alleen in de vorm van het frame. Met de CRIVIT Urban E-Bike crème met lage instap kun je comfortabel op- en afstappen. De Urban E-Bike zwart heeft een diamantframe.

Ben je tussen de 170-195 cm lang en omschrijf je jezelf als een sportieve rijder? Kies dan voor de CRIVIT Urban E-Bike 27,5" zwart met diamantframe. Als je tussen de 160-190 cm lang bent en comfortabel rijgedrag voor dagelijks gebruik belangrijk vindt, raden we de CRIVIT Urban E-Bike 27,5" crème met lage instap aan.

De accu is in de zadelpen geïntegreerd en kan direct op de e-bike worden opgeladen of voor het opladen gemakkelijk worden verwijderd. Als je de accu direct in de Urban e-bike wilt opladen, sluit je de acculader aan op de connector.


Geen zin om de accu op de e-bike op te laden? Geen probleem. Verwijder het zadel en de zadelpen met de geïntegreerde accu. Zo kan je de accu bijvoorbeeld gemakkelijk thuis opladen. Na het opladen plaatst je het zadel en de zadelpen met de geïntegreerde accu eenvoudig in de zadelbuis en stel je de zadelhoogte in.

De e-bikes zijn uitgerust met een krachtige 360 Wh accu, een 40 Nm achterwielmotor en een intelligente koppelsensor, evenals een duurzame carbon riem. De 5 ondersteuningsniveaus kunnen eenvoudig worden bediend via het moderne LED-display. Hydraulische schijfremmen, lekvrije banden en de geïntegreerde verlichting zorgen te allen tijde voor veilige ritten.

De Urban e-bike heeft een maximaal bereik van zo'n 70 km. De actieradius is afhankelijk van het terrein, het totale gewicht, de buitentemperatuur en het gekozen ondersteuningsniveau.

In principe kun je zo snel fietsen als je spierkracht toelaat. De motor ondersteunt tot een snelheid van 25 km/u. Pas je snelheid aan de actuele rijsituatie aan.

Is de accu leeg? Dankzij het lichte gewicht kun je ook zonder motorondersteuning op de CRIVIT Urban e-bike rijden. Ook als de accu leeg is blijft het licht minimaal 2 uur branden zodat je veilig thuis kan komen.

Het duurt ongeveer 3,5 uur om de accu weer volledig op te laden. De meegeleverde oplader stopt automatisch met opladen als de accu vol is. Zorg ervoor dat je de CRIVIT Urban e-bike elke vijf tot zes weken oplaadt, ook als je hem niet gebruikt. Dit voorkomt een diepe ontlading.

De CRIVIT Urban e-bikes hebben geen mechanische versnellingsschakeling. In plaats daarvan ondersteunt een intelligente koppelsensor. Deze herkent intuïtief hoeveel stroom je nodig hebt. Hoe harder je trapt, hoe meer ondersteuning je krijgt van de achterwielmotor.

Het maximale gebruikersgewicht ligt rond de 100 kg. Een extra belasting van 20 kg is ook mogelijk. Dit resulteert in een maximaal laadvermogen van 120 kg.

Vragen over aankoop, levering en garantie

De CRIVIT Urban e-bikes koop je exclusief bij Lidl.nl. Bestel ze gemakkelijk via onze webshop en profiteer van levering tot aan de voordeur.

De bezorging wordt uitgevoerd door een externe bezorger. Na het plaatsen van de bestelling wordt de Urban e-bike afgeleverd op het door jou opgegeven afleveradres. De levering vindt doorgaans plaats binnen 5 werkdagen na jouw bestelling.

Het afleverpakket van de Urban E-Bike crème is ca. 184 x 23 x 114 cm en de verpakking van de Urban E-Bike zwart is ca. 184 x 23 x 111 cm. Beiden wegen ongeveer 25 kg.

Wij bieden je vijf jaar garantie op het frame, twee jaar garantie op de accu en twee jaar garantie op de e-bike.

Als je binnen de garantieperiode een probleem hebt met de CRIVIT Urban e-bike, neem dan gerust contact op met de klantenservice.

Het artikel is met grote zorg en onder constante controle geproduceerd. DELTA SPORT HANDELSKONTOR GmbH verleent particuliere eindklanten een garantie van vijf jaar vanaf de aankoopdatum (garantieperiode) in overeenstemming met de volgende bepalingen. De garantie geldt alleen voor materiaal- en fabricagefouten van het frame. De garantie strekt zich niet uit tot onderdelen die aan normale slijtage onderhevig zijn en daarom als verbruiksartikelen moeten worden beschouwd (bijv. schakelaars, accu of onderdelen die van glas zijn). Hierbij geldt de wettelijke garantie van twee jaar.


Aanspraken op de garantie kunnen binnen de garantieperiode alleen worden ingediend op vertoon van de originele aankoopbon.