Een gezondere leefstijl

Een gezondere leefstijl, dat is bij Lidl heel eenvoudig en betaalbaar. Zo hebben we al jarenlang de beste groente en fruit. Ook bieden we altijd een alternatief, zoals minder zout, zonder suiker, vezelrijker brood en vega en vegan. In onze winkels haalt u iedere week veel gratis gezonde recepten. En ons assortiment aan gezonde snacks, koolhydraatarme en eiwitrijke producten groeit met de dag! En alles voor de laagste prijs!

Commercial

De beste groente en fruit

Groente en fruit geven onze maaltijden kleur én bevatten veel voedingsstoffen die ons lichaam dagelijks nodig heeft, zoals vitamines. Lidl is al jaren de beste supermarkt in groente en fruit, dus in al onze winkels vindt u alleen het allerbeste voor uw gezondheid!

Een alternatief

Bij Lidl bieden we altijd een alternatief, zodat u heel eenvoudig kunt variëren in uw ontbijt, lunch of diner. Lidl heeft een breed assortiment voor een gezondere leefstijl. Wilt u vegetarisch of vegan eten? Dan hebben we verschillende producten als een champignonburger of vegetarisch rulgehakt. Wilt u meer eiwitten binnen krijgen voor het sporten of een verzadigd gevoel? Of wilt u koolhydraatarm eten? Probeer dan onze alternatieven zoals bloemkoolrijst. Kies voor een gezonde snack als een snoeppaprika of snoeptomaatjes. Lidl biedt ruime en betaalbare alternatieven, bekijk de alternatieven voor een gezondere leefstijl hieronder.

Gezonde recepten

Makkelijk en snel een gezonde maaltijd op tafel zetten? Bekijk dan onze weekmenu’s, speciaal voor u samengesteld om een gezonde leefstijl makkelijker te maken! De recepten bevatten veel verse producten, de beste groenten van het seizoen en zijn altijd makkelijk te bereiden. Zo eet u altijd gezond, gevarieerd en lekker! En dat niet alleen, het is bij Lidl natuurlijk ook altijd betaalbaar. Een gezondere leefstijl hoeft dus absoluut niet duur te zijn. Bekijk hieronder de verschillende gezonde recepten.


Veilig zonnen

Zonnebrandcrèmes beschermen je huid tegen zonnestralen. De crème zorgt ervoor dat je huid minder snel verbrandt, minder snel veroudert en het verkleint je kans op huidkanker. Lidl maakt veilig en gezond zonnen graag voor iedereen betaalbaar en toegankelijk middels onze Cien zonnebrandproducten.

Een goede nachtrust

Goed en voldoende slapen is heel belangrijk voor een gezondere leefstijl. Als we in bed liggen, dan willen we tot rust komen. Ons lichaam zal zich herstellen en de rust zorgt voor energie om de dag fris te starten. Bij Lidl hebben we een ruim assortiment aan artikelen die een goede nachtrust bevorderen. Zoals ons 7-zones-koudschuimmatras, door de Consumentenbond voor de 7e keer bekroond als Beste Koop! Dit matras vormt zich naar het lichaam en biedt optimale ondersteuning, het matras zorgt voor een uitstekend slaapklimaat dankzij de aangebrachte klimaatbanden en de matrashoes is wasbaar tot max 60 °C. Ideale mix voor een goede nachtrust en een gezondere leefstijl.

Bewegen is gezond

Bewegen draagt bij aan een gezonde leefstijl, het houdt u fit en zorgt voor sterkere spieren! Met sporten zorgt u voor een betere conditie, meer spierkracht en een betere nachtrust. Alle reden om de sportkleding aan te trekken en te gaan sporten, buiten of binnen. Onze Crivit sportkleding is geschikt voor elke sporter. Of u nu aan hardlopen doet, fietsen of aan fitness, Crivit sportkleding helpt u om uw sportieve limieten te verleggen! Bekijk het assortiment.

Voor een gezonde huid

Bij een gezondere leefstijl komt ook een goede verzorging van het lichaam kijken. Of het nu gaat om de haren, het gezicht of het lichaam. Onze Cien assortiment zorgt voor een verfrissende en verzorgde look. Bekijk ons ruime assortiment aan haarverzorging, gezichtsverzorging, lichaamsverzorging of hand- en voetverzorging. Verschillende producten om de dag goed door te komen.

Een gezondere leefstijl

We vinden het belangrijk een gezondere leefstijl voor iedereen betaalbaar en toegankelijk te maken. Alle informatie over onze initiatieven, zoals 100% rookvrij en productverbetering, kunt u lezen op onze corporate-website.