Deze browser wordt niet ondersteund
Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

Heren sportsokken sportondergoed

6 producten
  Alle producten 6 / 6 producten

  Heren sportondergoed en sportsokken bij Lidl

  Bij Lidl vind je een ruim assortiment aan heren sport accessoires: sportondergoed en sportsokken. Want als je intensief sport, kun je daarbij de goede accessoires gebruiken. In onze webshop shop je eenvoudig én voordelig sportsokken en -ondergoed van de hoogste kwaliteit. Heb jij ze al eens geprobeerd?


  Sport accessoires

  Als je fanatiek sport, heb je baat bij de juiste sport accessoires. Zo heb je dus niet alleen goede schoenen en sportkleding nodig, maar goede sokken zijn zeker ook belangrijk. Want je voeten vangen vaak de klappen op als je actief bezig bent. Die kunnen wel wat extra bescherming gebruiken. Vooral als je veel gaat wandelen of hardlopen zijn sportsokken een belangrijk onderdeel van je sportoutfit. Maar ook als je op wintersport gaat, kan een lange en warme isolerende sok veel voor je betekenen. En niet alleen sokken, ook goed ondergoed kan je helpen je sportprestaties te verbeteren. Want als jij je goed voelt tijdens het sporten, zal dat geheid invloed hebben op je prestatie. Bij Lidl vind je een uitgebreid assortiment aan sport accessoires zoals sportondergoed en sportsokken voor heren.


  Sportondergoed voor mannen

  Een goede lichaamstemperatuur is belangrijk voor een comfortabel gevoel tijdens het sporten. Vooral als je buiten actief bezig bent. De juiste onderkleding kan je helpen je lichaamstemperatuur te reguleren. En dat kan twee kanten op. Er is ventilerend ondergoed dat zweet op een goede manier afvoert en er daarmee voor zorgt dat je temperatuur niet te veel stijgt. Zo blijf je koel op warme dagen. Of gebruik juist thermo-ondergoed dat je temperatuur hoog genoeg houdt, tijdens frissere dagen of op wintersport. Als je je lichaamstemperatuur met je kleding en ondergoed een steuntje in de rug geeft, kun jij je volledig concentreren op je sportdoelen. Daarnaast kan sportondergoed beschermen tegen schuurplekken. Er zijn handige ventilerende onderhemden en ondershirts van verschillende soepele materialen. En thermobroeken en thermoshirts voor mannen.


  Sportsokken voor mannen

  Ook sportsokken mogen niet ontbreken in je sporttas. Goede sportsokken nemen zweet op. Als je sok voldoende transpiratievocht absorbeert, houden je voeten een fijne temperatuur in je schoenen. Dat is ook goed voor de hygiëne. Bovendien sluiten sportsokken - als je de goede maat koopt - nauw aan om je voeten. Hiermee beperk je de kans op wrijving en de kans op blaren. Zorg er altijd voor dat je socks kiest die bij jouw schoenen passen én bij jouw sportactiviteit. Koop geen lage sneakersokken als je een wat hoger model sportschoen draagt. Ook dit maakt de kans op blaren kleiner. Er zijn speciale hardloopsokken verkrijgbaar. Die zorgen voor een goede ventilatie, maar kunnen ook je enkels stabiliseren, druk verminderen of zorgen voor een betere demping. Bij skiën of snowboarden zijn sportsokken juist extra dik voor optimale isolatie.


  Sportondergoed in allerlei soorten, maten en kleuren

  Iedere man richt zijn sportieve leven anders in. Dus niet iedereen heeft dezelfde accessoires nodig. Lidl is daar volledig op voorbereid. In onze webshop vind je sportsokken voor verschillende sporten, in verschillende maten en allemaal met hun eigen voordelen. Hetzelfde geldt voor het sportondergoed. Ook dat vind je in verschillende maten, kleuren en materialen. Voor elk wat wils! Heb jij je keuze al gemaakt?