Deze browser wordt niet ondersteund
Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

Rendered: 2023-12-02T14:54:51.000Z

Wees er snel bij!

Niet meer in alle uitvoeringen beschikbaar.

Egeria handdoek «Manhattan Gold», zuiver katoen, 50 x 100 cm, bijzonder zacht

Materiaal: 100% katoen
Speciaal kenmerk: bijzonder zacht & absorberend
Maat: elk ca. 50 x 100 cm
(23)

De kwaliteit "two for one"is van een tweedraads garen geproduceerd en laat de badstof handdoeken er nog gezelliger en volumineuzer uitzien
11.99
Selecteer Kleur:
Leverbaar

Eigenschappen

Egeria badstofserie Manhattan goud - het uni-programma is verkrijgbaar in verschillende kleuren als gastendoekje, handdoek en badhanddoek. Het bijzonder zachte en absorberende materiaal is een speciale ontwikkeling van Egeria. De kwaliteit "two for one"is van een tweedraads garen geproduceerd en laat de badstof handdoeken er nog gezelliger en volumineuzer uitzien. De serie overtuigt niet alleen door zijn eigentijdse kleurontwerp, maar ook door de innovatieve kwaliteit.

 • Onderhoudsvriendelijk en huidvriendelijk
 • Wasbaar tot 60° C
 • Geschikt voor droger

Materiaal
  100 % katoen

Afmetingen
  ca. B 50 x H 1 x L 100 cm

Gewicht
  ca. 600g/m²

Leveringsomvang
  1x handdoek

Onderhoudsinstructies
 • Gebruik geen wasverzachter bij badstof, omdat dit het absorptievermogen sterk vermindert
 • Badstof wordt in de droger door de hoge luchtinsluiting bijzonder zacht en pluizig. Een wasverzachter is dan niet meer nodig.
 • Gebruik indien mogelijk geen of slechts zeer weinig wasverzachter, omdat anders de uitgespoelde pluisjes niet van de stof kunnen loskomen en de waterabsorptie bij het drogen wordt verminderd.