Deze browser wordt niet ondersteund
Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

Rendered: 2024-04-11T14:35:30.000Z

5060384259932

Let op:

Dit product is online uitverkocht.
Vergelijkbare producten vind je hier.

Nextbase Dashcam Full HD 2 inch display

Continue documentatie van de verkeerssituaties
Resolutie: 720p HD
Kijkhoek: 120°
Beeldscherm: 2,0-inch HD IPS

(12)

• Inclusief 8 GB MicroSD Card
• Tot 15 minuten batterijlooptijd
• Ideaal voor jonge of nieuwe bestuurders

69.99
Online uitverkocht

Nextbase 122+ Dash Cam, incl. 8 GB MicroSD

De 122 profileert zich volledig als een standaard cam op instapniveau met verbeterde 720p HD-opnamen op een 5-lagige glazen lens en een beeldhoek van 120°. Ideaal voor jonge of nieuwe bestuurders. Het 2" display maakt de dashcam gemakkelijk en comfortabel te bedienen. De intelligente parkeerstand registreert alle stoten of fysieke bewegingen van je onbeheerde voertuig. Dit wordt mogelijk gemaakt door een ingebouwde accu. Voor normale werking is stroomvoorziening via het motorvoertuig noodzakelijk. Installeer het netsnoer rechtstreeks in de houder, zodat de dashcam via de houder van stroom wordt voorzien. Met gratis cloud-video-opslag bij mynextbase.com kun je er zeker van zijn, dat jouw opnamen op een veilige plaats beschermd zijn.

Resolutie

De 122 Dash Cam neemt op in 720p resolutie en met 30 beelden per seconde. Dit wordt ook wel Standaard HD genoemd en is vergelijkbaar met normale HD TV uitzendkwaliteit.

Parkeerstand

Zodra je parkeert en het contact is uitgeschakeld, schakelt de dashcam automatisch over naar de "parkeerstand", door alles uit te schakelen behalve de G-krachtsensor. De gevoeligheid van de G-krachtsensor wordt dan drastisch verhoogd om elke hobbel of schok aan jouw voertuig te detecteren. De dashcam is uitgerust met een oplaadbare batterij die in de parkeerstand een standby-tijd van maximaal 7 dagen mogelijk maakt.

Click & Go

De gepatenteerde Click&Go PRO-bevestiging is speciaal ontworpen om de installatie van jouw dashcam snel, eenvoudig en tegelijkertijd zo discreet mogelijk te maken. De stroomkabel wordt rechtstreeks op de houder aangesloten, waardoor de dashcam volledig draadloos is. Hierdoor behoren zichtbare kabels tot het verleden. Monteer en verwijder je dashcam met slechts één hand. Met de sterke neodymium magneten op de houder is bevestigen een fluitje van een cent, dus je kunt meteen aan de slag! Variabel gebruik tussen verschillende voertuigen kan worden vergemakkelijkt met een extra beugel.

G-sensor

Een G-sensor is een versnellingsmeter, die waarden registreert, op basis van de kracht van een botsing. Wanneer een vooraf ingestelde waarde wordt bereikt, wordt het opgenomen materiaal beveiligd en verplaatst naar een map, die niet kan worden overschreven door nieuw opgenomen materiaal. Het hangslot verschijnt in het midden van het beeldscherm zodra de G-sensor geactiveerd wordt, om de bestuurder aan te geven dat het bestand vergrendeld is. Er kunnen drie verschillende gevoeligheidsniveaus worden geselecteerd.

Loop - opname

De lusopname van een dashcam maakt een continue documentatie van de verkeerssituatie mogelijk. Zo ontstaan korte videosequenties met een lengte van 1-3 minuten. Terwijl in de maximummodus oudere bestanden worden overschreven zodra de opslagcapaciteit van de SD-kaart is bereikt, worden in de minimummodus slechts vier videosequenties tijdelijk opgeslagen. Zo garandeert de loop-modus documentatie, zelfs wanneer de SD-geheugenkaart zijn volle capaciteit heeft bereikt. De dashcam begint met de opname, zodra een beweging van het voertuig wordt gedetecteerd. In geval van een incident worden de bestanden waarvan een back-up is gemaakt door de G-sensor te activeren of door handmatig op de knop voor bestandsbeveiliging te drukken, niet overschreven en blijven ze op de SD-kaart staan. Zo is een gebruik in overeenstemming met de gegevensbescherming gegeven.

My Nextbase Player

Bewerk, bekijk en deel je dashcam-beelden op PC of Mac (Windows 7 / OSX 10.9) met de nieuw ontwikkelde afspeelsoftware "MyNextbase Player“. De software is intern ontwikkeld om een volledig verbeterde afspeelervaring te bieden. Met de toevoeging van een geactualiseerde Google Maps-functie en snelheids- en G-sensorgegevens wordt alle belangrijke informatie weergegeven die aan een verzekeringsmaatschappij kan worden doorgegeven.


Eigenschappen
 
  • 720p HD-resolutie bij 30 beelden per seconde
  • Kijkhoek: 120°
  • 2,0-inch HD IPS-scherm
  • Exclusief bij de nieuwe Click & Go PRO autohouder
  • Zeer nauwkeurige G-krachtsensor
  • Geïntegreerde parkeerstand
  • Loop - opname
  • Foto- / tijdsverloop-modus

Meegeleverd toebehoren: Click & Go Pro magnetische houder voor zuignap- of kleefpadmontage incl. vervangende kleefpad, 12-24V auto-oplaadkabel met een lengte van 4m, MicroUSB-kabel, montagegereedschap voor het leggen van kabels; 8GB MicroSD-kaart incl. adapter


Afmetingen
 

80 x 44 x 50 mm


Gewicht
 

82 g