Meldregeling

Compliance, oftewel het naleven van externe en interne wet- en regelgeving, is een wezenlijk onderdeel van onze bedrijfscultuur. Wij hechten veel waarde aan verantwoord ondernemen en integer zakendoen. Om het belang van compliance te benadrukken, hebben wij het volgende ondernemingsprincipe in onze grondbeginselen verankerd: 'Wij conformeren ons aan wet- en regelgeving, alsook aan interne richtlijnen.'


Om ons ondernemingsprincipe goed na te kunnen leven, is het van belang dat wij geïnformeerd worden over mogelijke misstanden en/of onregelmatigheden door of ten opzichte van Lidl en/of onze medewerkers. Wij vragen daarom van iedereen die zich zorgen maakt over mogelijke misstanden en/of onregelmatigheden, om deze zorgen te uiten.

In onze meldregeling staat beschreven wie een melding kan doen, wat er gemeld kan worden, hoe een melding gedaan kan worden en hoe met de melding om wordt gegaan.


Download hier onze meldregeling:


Om het PDF bestand te bekijken gebruikt u Adobe Acrobat Reader.

Actuele contactgegevens meldkanalen

In de meldregeling worden verschillende manieren genoemd waarop een melding gedaan kan worden. Hieronder staan deze meldkanalen met de actuele contactgegevens:


Compliance Officers van Lidl

Roosmarijn Eggink en Cherrelle Cotino

Lidl Nederland GmbH

Afdeling Compliance

Havenstraat 71

1271 AD Huizen

E-mail: compliance@lidl.nl


BKMS-systeem

Online meldsysteem Business Keeper Monitoring System® (hierna: BKMS) van Business Keeper AG. Het online meldsysteem is een op het internet gebaseerde applicatie en kan vanaf elk apparaat met een internetverbinding worden opgeroepen via deze link.


Vertrouwensadvocaat

Dhr. mr. Niels van der Laan

De Roos en Pen Advocaten

Keizersgracht 332

1016 EZ Amsterdam

T: +31 (0)6 5510 5540

F: +31 (0)020 622 6577

E: vanderlaan@deroosenpen.nl