CRIVIT Urban e-bikes

De toekomst is elektrisch!

Urban e-bike modellen

 1. E-bike All Black & Olive Green

  E-bike All Black & Olive Green

  Sportieve, unisex e-bike (27,5 inch) voor fietstochten door de stad. Optimale lichaamslengte: 170 – 195 cm.

 2. E-bike All Black, Cream White & Berry Blush

  E-bike All Black, Cream White & Berry Blush

  Comfortabele, unisex e-bike (27,5 inch) met een lage instap, ideaal voor in de stad. Optimale lichaamslengte: 160 – 190 cm.

Productvideo

Hoogwaardige kwaliteit

Hoogwaardige kwaliteit

De Urban e-bikes zijn van hoogwaardige kwaliteit door de onderhoudsvrije carbon riem, lekbestendige banden, geïntegreerde verlichting en het voorgemonteerde slot. Daarnaast zijn de e-bikes een echte eyecatcher dankzij hun minimalistische design! Alle modellen maken indruk met hun matte framekleur; All Black, Cream White, Berry Blush en Olive Green.


Krachtige accu

Krachtige accu

De accu met 360 Wh zorgt voor een maximale actieradius van 100 km en een oplaadtijd van slechts 3,5 uur. De uitneembare accu kan eenvoudig in de zitbuis worden opgeborgen en kan met de snelspanner eenvoudig worden verwijderd om op te laden.


Intelligente koppelsensor

Intelligente koppelsensor

De sensor zorgt voor de meest natuurlijke rijervaring die je je kunt voorstellen. De koppelsensor herkent intuïtief hoeveel vermogen nodig is - zonder schakelen. Hoe harder je trapt, hoe meer ondersteuning je krijgt van de achterwielmotor.


Krachtige achterwielmotor

Krachtige achterwielmotor

Met zijn 250 W achterwielmotor is de Urban e-bike een echte krachtpatser! Hij past zich aan de trapkracht aan en maakt daardoor beklimmingen makkelijker. De bekroonde M080-achterwielmotor van MIVICE is geïnstalleerd - een stille en efficiënte motor, die ondersteunt met een koppel van 40 Nm en in slechts enkele seconden accelereert van 0 naar 25 km/u.


Onderhoudsvrije carbon riem

Onderhoudsvrije carbon riem

De carbon riem wordt als bijzonder schoon, stil en onderhoudsarm beschouwd. De carbon riem is ongelooflijk slijtvast en duurzaam. De riem van de Urban e-bikes is onderhoudsvrij tot 20.000 km. Terwijl gewone fietskettingen regelmatig moeten worden gereinigd en geolied, is dit bij een carbonriem niet nodig. De carbonriem is aanzienlijk lichter dan de typische fietsketting en presteert onder alle weersomstandigheden.


Moderne weergave

Moderne weergave

Het in het frame geïntegreerde LED-display heeft een minimalistisch design en eenvoudige bediening. De 3 ondersteuningniveau (ECO, TOUR en RACE), die via de microknoppen op het stuur in te stellen zijn, zorgen voor een aangenme rijervaring. De boostfunctie (max. 20 seconden) zorgt voor volledige ondersteuning in elke rijsituatie.

Het gaat om de details!

 1. Banden

  Banden

  Lekbestendige banden met reflecterende strips van het merk Schwalbe

 2. Rem

  Rem

  Hydraulische schijfremmen van het merk SHIMANO

 3. Geïntegreerde verlichting

  Geïntegreerde verlichting

  StVZO-conforme verlichting van het merk Büchel

Productie in Europa

De CRIVIT Urban e-bikes worden geproduceerd in het hart van Europa - in Tsjechië. Van daaruit worden ze veilig verpakt en bezorgd aan huis.

Klaar om te rijden in slechts 3 stappen

Eenvoudige montage: stuur rechtzetten en vastdraaien, pedalen vastschroeven, zadelhoogte instellen en gaan!

Technische specificaties

Actieradius

100 km

Knoppen op het stuur

Ja

Boostfunctie

Ja

Bagagedrager

Ja

Gates carbonriem

Ja

SP Connect compatibel

Ja

Voorlamp

80 lux

Zadel met memory foam

Ja

Hydraulische schijfremmen

Shimano

Banden

Schwalbe

AirTag houder

Ja

Achterlicht met remindicatorfunctie

Ja

Voorgemonteerd slot

Ja

Veelgestelde vragen:

In principe zijn de modellen identiek wat betreft hun ingebouwde componenten en specificaties. Ze verschillen alleen in de vorm van het frame. Met de CRIVIT Urban E-Bikes Cream White, Berry Blush en All Black met lage instap kun je comfortabel op- en afstappen. De Urban E-Bikes All Black en Olive Green hebben een hoge instap (diamantframe).

Ben je tussen de 170-195 cm lang en omschrijf je jezelf als een sportieve rijder? Kies dan voor de CRIVIT Urban E-Bike All Black of Olive Green met hoge instap (diamantframe). Als je tussen de 160-190 cm lang bent en houdt van comfortabel op- en afstappen, raden we de CRIVIT Urban E-Bike Cream White, Berry Blush of All Black met lage instap aan.

De accu is in de zadelpen geïntegreerd en kan direct op de e-bike worden opgeladen of voor het opladen gemakkelijk worden verwijderd. Als je de accu direct in de Urban e-bike wilt opladen, sluit je de acculader aan op de connector.


Geen zin om de accu op de e-bike op te laden? Geen probleem. Verwijder het zadel en de zadelpen met de geïntegreerde accu. Zo kan je de accu bijvoorbeeld gemakkelijk thuis opladen. Na het opladen plaatst je het zadel en de zadelpen met de geïntegreerde accu eenvoudig in de zadelbuis en stel je de zadelhoogte in.

De e-bikes zijn uitgerust met een krachtige 360 Wh accu, een 40 Nm achternaafmotor en een intelligente koppelsensor, evenals een duurzame carbon riem. De 3 ondersteuningsniveaus (ECO, TOUR & RACE) kunnen eenvoudig worden bediend via het moderne LED-display. Hydraulische schijfremmen, lekvrije banden, een geïntegreerd slot en de geïntegreerde verlichting zorgen te allen tijde voor veilige ritten.

De Urban E-bike heeft een maximaal bereik van zo'n 100 km. De actieradius is afhankelijk van het terrein, het totale gewicht, de buitentemperatuur en het gekozen ondersteuningsniveau.

Je kunt verschillende accessoires aan de Crivit Urban E-bikes bevestigen, zoals een bidonhouder en nog veel meer.

In principe kun je zo snel fietsen als je spierkracht toelaat. De motor ondersteunt tot een snelheid van 25 km/u. Pas je snelheid aan de actuele rijsituatie aan.

Is de accu leeg? Dankzij het lichte gewicht kun je ook zonder motorondersteuning op de CRIVIT Urban e-bike rijden. Ook als de accu leeg is blijft het licht minimaal 2 uur branden zodat je veilig thuis kan komen.

Het duurt ongeveer 3,5 uur om de accu weer volledig op te laden. De meegeleverde oplader stopt automatisch met opladen als de accu vol is. Zorg ervoor dat je de CRIVIT Urban e-bike elke vijf tot zes weken oplaadt, ook als je hem niet gebruikt. Dit voorkomt een diepe ontlading.

De CRIVIT Urban e-bikes hebben geen mechanische versnellingsschakeling. In plaats daarvan ondersteunt een intelligente koppelsensor. Deze herkent intuïtief hoeveel stroom je nodig hebt. Hoe harder je trapt, hoe meer ondersteuning je krijgt van de achterwielmotor.

Het maximale gebruikersgewicht ligt rond de 100 kg. Een extra belasting van 20 kg is ook mogelijk. Dit resulteert in een maximaal laadvermogen van 120 kg.

De CRIVIT Urban E-bikes koop je exclusief op Lidl.nl. Bestel ze gemakkelijk via onze webshop en profiteer van levering tot aan de voordeur.

De bezorging wordt uitgevoerd door een externe bezorger. Na het plaatsen van de bestelling wordt de Urban e-bike afgeleverd op het door jou opgegeven afleveradres. De levering vindt doorgaans plaats binnen 5 werkdagen na jouw bestelling.

Het pakket van de Urban E-Bike met lage instap is ca. 186 x 25 x 116 cm en het pakket van de Urban E-Bike met hoge instap is ca. 186 x 25 x 116 cm. Beiden wegen ca. 25 kg.

De CRIVIT Urban E-bike is in slechts 3 stappen rijklaar: Het enige wat je hoeft te doen is het stuur omdraaien en vastdraaien met het meegeleverde gereedschap, de pedalen monteren en, last but not least, het zadel op jouw lengte instellen.

De CRIVIT Urban E-bike start niet, wat kan ik doen? Controleer de laadstatus van de accu en controleer of de kabelaansluitingen goed vastzitten. De Urban E-bike raakt snel leeg, wat kan ik doen? Bij koud weer kunnen de prestaties van de accu en de motor niet volledig worden benut. Maak je dus geen zorgen over een kleinere actieradius op koude winterdagen, dit komt door de kou en is gebruikelijk bij lithium-ionen accu's. Bij warmere temperaturen zal je CRIVIT Urban E-Bike weer optimaal presteren. Het stuur wiebelt, wat kan ik doen? Controleer of de inbusbouten goed vastzitten, zoals beschreven in de gebruikershandleiding. Stel de hoofdbout bij als de hoofdbout los zit. Hoe kan ik de accu onderhouden? Je moet de accu elke 5 tot 6 weken opladen, zelfs als je de E-Bike niet gebruikt. Anders kunnen de cellen in de accu beschadigd raken. De accu wordt bij voorkeur opgeslagen met een capaciteit van 40% - 60%. Plaats de CRIVIT Urban E-Bike of de accu op een droge plaats, vooral in de winter. Deze plek hoeft niet verwarmd te zijn, maar we raden een plaats aan waar het niet kouder dan 5 °C is. Je kunt de accu het beste binnen bewaren. Waar moet ik op letten bij het onderhoud van de remmen? Alle onderhoudswerkzaamheden aan de remmen mogen alleen worden uitgevoerd door onze servicepartner of een professionele fietsenmaker om gevaren te voorkomen. Ondeskundig onderhoud of gemonteerde remmen kunnen leiden tot ongevallen en letsel. Verdere eerste hulp instructies en video's vind je in de bedieningshandleiding of op: www.crivit-bikes.com/nl/.

Wij bieden je vijf jaar garantie op het frame, twee jaar garantie op de accu en twee jaar garantie op de e-bike.

Als je binnen de garantieperiode een probleem hebt met de CRIVIT Urban E-bike, neem dan contact op met de klantenservice van Delta Sport Nederland per e-mail: deltasport@lidl.nl.

Het artikel is met grote zorg en onder constante controle geproduceerd. Delta Sport GmbH verleent particuliere eindklanten een garantie van vijf jaar vanaf de aankoopdatum (garantieperiode) in overeenstemming met de volgende bepalingen. De garantie geldt alleen voor materiaal- en fabricagefouten van het frame. De garantie strekt zich niet uit tot onderdelen die aan normale slijtage onderhevig zijn en daarom als verbruiksartikelen moeten worden beschouwd (bijv. schakelaars, accu of onderdelen die van glas zijn). Hierbij geldt de wettelijke garantie van twee jaar.

Aanspraken op de garantie kunnen binnen de garantieperiode alleen worden ingediend op vertoon van de originele aankoopbon.