Klik hier voor een overzicht van alle deelnemende winkels met Click & Collect

Om het PDF bestand te bekijken gebruikt u Adobe Acrobat Reader.

Meest gestelde vragen

De kap- en verstekzaag kan zo lang de voorraad strekt van zaterdag 23 september t/m vrijdag 29 september via de Lidl Plus-app gereserveerd worden.

Click & Collect is enkel van 23 september t/m 29 september in de Lidl Plus-app beschikbaar.

Ook kan het zijn dat jouw gekozen favoriete winkel niet meedoet aan Click & Collect. Indien je Click & Collect dus niet in de Lidl Plus-app ziet, wijzig dan je favoriete winkel in de Lidl Plus-app naar een andere winkel bij jou in de buurt.


Maximaal 5 kap- en verstekzagen per persoon.

Bij het ophalen van de kap- en verstekzaag betaal je aan de kassa.

Ga naar de winkel en kijk of de kap- en verstekzaag nog beschikbaar is. Deze reservering kan echter niet meer gegarandeerd worden.

Je kunt jouw reservering alleen nog wijzigen en annuleren op de dag dat jij jouw reservering hebt geplaatst. Daarna is dit niet meer mogelijk.

Je kunt de kap- en verstekzaag ophalen in de door jouw gekozen winkel.

In de e-mailbevestiging van de reservering vind je tevens de adresgegevens.

Na het reserveren van de kap- en verstekzaag ontvang je een e-mail ter bevestiging.

Je kunt alleen op de dag dat je de reservering plaatst nog jouw ophaalwinkel wijzigen. Daarna is dit niet meer mogelijk.

Na het maken van de reservering ontvang je een ontvangstbevestiging met de reserveringscode, de ophaalwinkel en de dagen waarop je de kap- en verstekzaag kunt ophalen.

Ook kun je deze informatie zien bij Click & Collect in de Lidl Plus-app.

Laat in de winkel één van onze medewerkers weten dat je de gereserveerde kap- en verstekzaag op komt halen en laat hem/haar de reserveringscode zien. Deze is te vinden in de bevestigingsmail en in de Lidl Plus-app bij Click & Collect.

De kap- en verstekzaag wordt via Click & Collect alleen bij een winkel bij jou in de buurt bezorgd.

Uiteraard kun je er ook voor kiezen de kap- en verstekzaag thuis te laten bezorgen via Lidl.nl. Let op: je betaald online wel de verzendkosten. Ook geldt online de actieprijs niet.

Dit betekent dat de kap- en verstekzaag in het gekozen/favoriete winkel uitverkocht is.

Tip: switch in de Lidl Plus-app van winkel. Het zou best kunnen zijn dat een andere winkel bij jou in de buurt nog wel voorraad heeft.

Momenteel is het helaas niet mogelijk om meer dan 1 reservering per persoon te maken.

  1. Ga naar de startpagina. Je ziet bovenin jouw gekozen filiaal.
  2. Klik op meer info >> Selecteer een ander filiaal.

Momenteel is het helaas niet mogelijk om meer dan 1 reservering per persoon te maken.

Je ontvangt de kortingscoupon max. 4 dagen na je reservering. Indien je na 4 dagen nog geen kortingscoupon hebt ontvangen kun je contact opnemen met onze klantenservice.1. Na reservering ontvangt u binnen max. 4 dagen een kortingscoupon voor de kap- en verstekzaag in de Lidl Plus-app. Dit is altijd voor uw ophaaldag.

2. Activeer deze coupon voordat u afrekent.

3. Scan uw digitale klantenkaart bij de kassa als u de kap- en verstekzaag komt ophalen. De korting wordt automatisch toegepast. U betaalt dan €99,- i.p.v. €139.

Download nu de gratis Lidl Plus-app