Wat te doen tijdens de herfstvakantie?

Het is bijna herfstvakantie! Wat te doen tijdens de herfstvakantie? Maak binnen de mooiste creaties met onze knutselspullen, creeer de langste treinbanen met onze treinbanensets en speel uren met al het houten speelgoed van Lidl. Of ga naar buiten in modieuze regenkleding van Lidl en ren al je energie eruit in het bos. Warm op met thee, koffie of warme chocolademelk en maak de lekkerste stoofschotels met onze gietijzeren pannen. Genoeg te doen tijdens de herfstvakantie.

Bestsellers

Knutselen

Maak tijdens de herfstvakantie de mooiste creaties met knutselspullen van Lidl. Maak de mooiste knutselwerkjes met de Lidl tekenkoffer, tekenprojector, houtskooltekenset, snij- en knutselmat, knutselbox, lijmpistool, kwasten en kleurpotloden.

Houten speelgoed

Wat te doen met regen tijdens de herfstvakantie? Tijdens regenachtige dagen is er niks leukers dan uren spelen met verschillend Lidl hout speelgoed. Van houten treinbanen en houten poppenhuizen tot aan houten speelkeukens en houten puzzels en leerspellen. Zo zijn onze houten speelkeukens leuk voor de kleine koks, worden de mooiste bouwwerken gemaakt van de houten bouwblokkenset en bevordert veel van ons houten speelgoed de fijne motoriek en de fantasie.

Regenkleding

Klaar met binnen zitten? Ga tijdens de herfstvakantie dan naar buiten in modieuze regenkleding van Lidl. Er is buiten ook genoeg te doen tijdens de herfstvakantie. Haal nu je regenkleding voor jong en oud bij Lidl. Van regenjassen en regenlaarzen tot regenbroeken.

Herfstkeuken

Warm na een regenachtige en koude dag weer op met thee, koffie of warme chocolademelk en maak de lekkerste stoofschotels met onze gietijzeren pannen tijdens de herfstvakantie.

Wat te doen tijdens de herfstvakantie? Lidl heeft een ruim aanbod aan speelgoed en knutselspullen om je tijdens de herfstvakantie te vermaken. Bekijk het aanbod.

Categories