Lidl - De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs!
       Deze browser wordt niet ondersteund
       Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

       Kies het juiste matras bij je slaaphouding

       Lig jij vooral op je rug, op je zij of op je buik? Ook dat bepaalt welk matras het beste bij jou past. Selecteer hieronder jouw voornaamste slaaphouding voor een selectie van matrassen die perfect bij je past.

       Waar moet je op letten bij je slaaphouding?

       Zijslaper

       Ben jij een zijslaper? Dan ligt de grootste druk vooral op je schouders, heupen en knieën. Het is belangrijk dat deze goed in het matras kunnen zakken. Zo blijft je ruggengraat recht tijdens je nachtrust. Voor zijslapers die veel bewegen, adviseren wij een zacht matras dat zich vormt naar je lichaamspositie. Daarnaast dient het matras de smallere punten van je lichaam juist goed te ondersteunen. Een matras met 7 zones is hiervoor ideaal omdat deze zich volledig kan aanpassen naar jouw vormen.

       Rugslaper

       Ben jij een rugslaper? Dan bevinden de voornaamste drukpunten zich van je schouders tot aan je heupen. Kies daarom een matras dat voldoende kan inzakken in deze zone en zo de smallere punten van je lichaam stevig ondersteunt. Zo zorg je ervoor dat je ruggengraat zijn natuurlijke vorm kan behouden tijdens het slapen. Een (koudschuim)matras met 7 zones wordt in dit geval aangeraden en zal ondersteuning bieden waar nodig. Voor rugslapers die veel bewegen, bevelen wij een medium zacht matras aan zodat er voldoende ondersteuning aan o.a. de onderrug geboden wordt.

       Buikslaper

       Ben jij een buikslaper? Dan creëer je vanzelf een hollere rug. Dit kan op langere termijn leiden tot rugklachten. Door een harder matras te kiezen, kan je dat enigszins voorkomen en slaap je toch comfortabel. Bij deze slaaphouding raden wij daarnaast een pocketveringmatras aan, omdat deze de buik goed ondersteunt.