Deze browser wordt niet ondersteund
Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

Luchtbedden

6 producten
Alle producten 6 / 6 producten

Luchtbedden kopen: dik luchtbed of klein slaapmatje

Luchtbedden zijn er in verschillende varianten. Zo heb je een luchtbed om op te slapen, dit is de meest bekende variant. Maar er zijn ook luchtbedden waarmee je lekker op het water dobbert. Ga af en toe even het water in en droog dan weer op in de zon terwijl je de golven van de zee onder je voelt. Zo kom je gegarandeerd helemaal tot rust. Ben jij ook op zoek naar een voordelig en kwalitatief luchtbed? Kijk eens rond in de webshop van Lidl. Hier vind je verschillende varianten en voor ieder wat wils.


Opblaasbare luchtbedden

In de webwinkel van Lidl vind je verschillende luchtbedden die op te pompen zijn. Deze worden flink dik, waardoor je er heerlijk zacht op ligt. Dit maakt deze luchtbedden perfect voor wanneer je er een hele vakantie op slaapt of op een ongelijke ondergrond ligt. Je kunt kiezen uit zelfopblaasbare luchtbedden of luchtbedden die je op moet pompen. Hier heb je elektrische pompen voor die het werk snel voor je doen. Neem je je nieuwe luchtbed mee op vakantie? Let dan goed op het formaat. Je luchtbed moet wel in je tent passen. Als het luchtbed opgepompt is, komt deze een stuk omhoog, terwijl tenten meestal schuin lopen. Let goed op dat je opgeblazen luchtbed niet tegen het tentdoek komt. Daarnaast moet je ook wat ruimte houden voor slaapzakken en kussens. Het is ook handig om een eenpersoons luchtbed ergens op zolder of op een andere plek in huis te leggen. Zo heb je snel een extra bed gemaakt wanneer iemand onverwachts blijft slapen. Wanneer je samen op outdoor vakantie gaat, kan een tweepersoons luchtbed een slimme investering zijn. Dit vinden veel mensen fijner en warmer liggen.


Kleine slaapmatten

Naast deze dikke en comfortabele luchtbedden, zijn er ook kleine slaapmatjes. Deze zijn ideaal voor wie met weinig bagage reist. Bovendien hoef je deze matjes niet op te pompen en zijn ze dun. Hierdoor zijn ze snel klaar voor gebruik, maar ook weer tot een klein formaat op te rollen. Daarnaast zijn ze heel licht, waardoor je ze makkelijk meeneemt. Ga je op fietsvakantie of heb je een kleine auto, dan is dit ideaal. Wanneer je zo'n slaapmat wil, heb je keuze uit matjes zonder lucht of zelfopblaasbare matten. De keuze is aan jou.

Kan jij ook wel één of meerdere luchtbedden gebruiken voor je lange vakantie, weekendje weg of slaapgasten thuis? Bekijk de mogelijkheden van Lidl. Want hier krijg je de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Dat wil jij toch ook?