Lidl - De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs!
Deze browser wordt niet ondersteund
Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

Staafmixers

5 producten
  1. Rendered: 2022-01-18T16:42:50.000Z

   Beste beoordelingen

   SILVERCREST® Staafmixer
   (9)

   SILVERCREST® Staafmixer

   Ideaal voor het pureren van groente of het maken van sauzen
   Vermogen: 350 W
   Aantal snelheden: 2
   Turboknop: ja

   14.99
   Ook in het filiaal
   Leverbaar
  2. Rendered: 2022-01-17T00:55:29.000Z
   SILVERCREST® Blender
   (1)

   SILVERCREST® Blender

   Vermogen: 600 W
   Inhoud mixkan: 1,75 L
   Aantal snelheden: 5 + turbofunctie

   34.99
   22.01. filiaal
   Leverbaar
  3. Rendered: 2022-01-19T14:50:46.000Z

   Beste beoordelingen

   SILVERCREST® Staafmixer
   (173)

   SILVERCREST® Staafmixer

   Deze staafmixer met details in houtoptiek is een handige aanvulling in iedere keuken
   Vermogen: 600 W
   Aantal snelheden: 5
   Turboknop: ja

   24.99
   Leverbaar
  4. Rendered: 2021-12-29T09:56:32.000Z

   Beste beoordelingen

   SILVERCREST® Staafmixer
   (24)

   SILVERCREST® Staafmixer

   Ideaal voor mengen, pureren en hakken
   Vermogen: 350 W

   14.99
   Leverbaar
  5. Rendered: 2022-01-11T23:01:04.000Z
   PHILIPS Staafmixer HR2520/00

   PHILIPS Staafmixer HR2520/00

   Staafmixer in ergonomisch design voor comfortabel mixen
   Vermogen: 400 W

   Goedkoper
   Adviesprijs: 24.99
   22.99
   Leverbaar
  Alle producten 5 / 5 producten

  Staafmixers online bij Lidl

  Staafmixers zijn super handige keukenapparaten. Mixen, mengen, malen, pureren en fijnhakken: met een staafmixer doe je het in een handomdraai. De keukenklassieker maakte de laatste jaren een flinke metamorfose door, waardoor het apparaat inmiddels helemaal van nu is. Zo zijn er staafmixers met aantrekkelijke designs en hippe kleurtjes en mixers die in de vaatwasser kunnen. Handig!


  Wat is een staafmixer?

  Een staafmixer is een type mixer met een langwerpige staaf waar vaak mesjes in zitten. Je kunt hiermee mengen en mixen, maar ook hakken en pureren. Staafmixers zijn in tegenstelling tot veel staande of handmixers, geschikt om soepen te pureren en babyhapjes of smoothies te maken. Je houdt de knop op de staaf ingedrukt, en de mesjes onderin beginnen te draaien. Zo kun je gemakkelijk mixen, pureren of fijnhakken. Waar let je op bij het kiezen van een staafmixer? Wanneer je een staafmixer wilt kopen, let je op drie zaken: het vermogen, het uiterlijk & de bijgeleverde opzetstukken. Welk vermogen staafmixer je nodig hebt, is afhankelijk van hoe je deze wilt gaan gebruiken. Een hoger vermogen betekent een krachtigere staafmixer. Staafmixers met een laag vermogen (200 watt of minder) kun je gebruiken voor het bereiden van babyvoeding, sauzen en soepen. Een staafmixer met een gemiddeld vermogen van 200 tot 600 watt is in bijna alle gevallen geschikt. Voor het bewerken van zwaar eten zoals aardappelen, kies je voor een hoog vermogen. Het uiterlijk vershilt ook per product. Zo zijn er mixers in leuke kleurtjes of juist een stoer model van RVS. Kies er eentje waar jij vrolijk van wordt. De bijgeleverde opzetstukken behandelen we hieronder.


  Staafmixersets, accessoires en opzetstukken

  Naast eenvoudige staafmixers zijn er ook uitgebreidere sets verkrijgbaar. Deze staafmixersets omvatten opzetstukken zoals een multifunctioneel mes, vlees- en groentemes, slagroomschijf en roerschijf. Ook zijn er sets met een maatbeker, garde en hakmolen verkrijgbaar. Deze toevoegingen maken dat je je staafmixer voor nog meer toepassingen kunt gebruiken. Even mixen, groente klein snijden, een saus purer... Je draait er je hand niet voor om.


  Gebruiksgemak en laatste tips

  Om staafmixers veelvuldig en prettig te gebruiken, zijn nog meer zaken van belang. Zo beschikken steeds meer staafmixers over een afneembare, vaatwasser bestendige kop. Dat scheelt een hoop schoonmaakwerk. Afhankelijk van je voorkeuren kun je kiezen voor een staafmixer met één of meerdere mengsnelheden. Dit is zeker aan te raden, want verschillende bereidingen kunnen vragen om een snelle of juist langzame menging van ingrediënten. Het wisselen tussen standen gebeurt veelal met knopjes. Ook zijn er traploos instelbare staafmixers, waarbij je de snelheid bepaalt door een knop harder of zachter in te drukken. Gebruik je de staafmixer vaak? Kies voor een variant met een soft-touch handvat. Zo mix je nog comfortabeler. Weet jij al welke staafmixer jij koopt?