Lidl - De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs!
Deze browser wordt niet ondersteund
Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

Rendered: 2023-02-02T17:40:47.000Z

Gardena Combisysteem kleine schoffel

Werkbreedte: ca. 6,5 cm
Afmetingen: ca. 36,6 x 17,3 x 8 cm

✓ Ergonomisch gevormde handgreep
✓ Om comfortabel te werken zonder te bukken kan je de handgreep eenvoudig verwijderen en door een willekeurig combisysteem steel vervangen

Meer informatie
11.99
Leverbaar

Productbeschrijving

Het GARDENA combisysteem kleine schoffel is bij uitstek geschikt voor het losmaken en beluchten van de grond en voor het wieden van onkruid. De ergonomisch gevormde handgreep met opgenomen zachte component ligt perfect in de hand en is aan het einde schuin, zodat het niet kan wegglijden. Om comfortabel te werken zonder te bukken kan je de handgreep eenvoudig verwijderen en door een willekeurig combisysteem steel vervangen. Hiervoor wordt de handgreep eenvoudig via een zachte plastic schroef losgemaakt, een andere steel erop gezet en vastgeschroefd. De kleine schoffel met drie tanden en een recht gevormd blad heeft een werkbreedte van 6,5 cm. Het is van hoogwaardig kwaliteitsstaal gemaakt. De duroplast-coating zorgt voor een lange levensduur, omdat het het apparaat beschermt tegen corrosie, maakt het ongevoelig voor vuil en bijzonder resistent.

Eigenschappen

  • Voor het losmaken, beluchten en wieden van de grond
  • Ergonomisch gevormde greep
  • Verwisselbare handgreep
  • Lange levensduur

Afmetingen

ca. 36,6 x 17,3 x 8 cm (l x b x h)

Werkbreedte: 6,5 cm


Gewicht

ca. 333 g