Deze browser wordt niet ondersteund
Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

Rendered: 2023-11-30T13:31:10.000Z

HABAU Tuinkast Kompakt

Materiaal: hout
Afmetingen: 45 x 45 x 91 cm
Kenmerk: 1 plank

✓ Aluminium dak beschermt tegen regen en weer
✓ Dak dient ook als aflegvlak
✓ Inclusief legplank en bodemplaat

Profiteer nu van extra korting!
Goedkoper
Adviesprijs: 119.-
109.-
Leverbaar

Productbeschrijving

Ben je zoek naar een kleine tuinkast voor het balkon of het terras? Of eenvoudig een ruimtebesparende aanvulling op de grill? Met de tuinkast Kompakt van HABAU krijg je een mooie mogelijkheid voor het opbergen van kleine spullen en gereedschap. Of het nu is voor tuinieren, het barbecuefeest of gewoon als een kleine gereedschapsschuur.

De tuinkast biedt opbergruimte op 2 niveaus. De meegeleverde plank kan optioneel op twee verschillende hoogtes geplaatst worden. Het is ontworpen in een landhuisstijl en past uitstekend in de HABAU landhuisserie. Zo kan hij ook perfect kan worden gebruikt als aanvulling op andere kasten uit de serie.

De achterwand van de kast is bijzonder stabiel en bestaat niet alleen uit een spaan- of geperste houten plaat. De planken, die de achterwand vormen, zorgen zo voor een verhoogde stabiliteit – vooral bij weer en wind. Het dak van ommantelde aluminiumplaat beschermt tegen regen of weer en biedt tegelijkertijd ook een klein werkvlak - het benodigde gereedschap is altijd direct bij de hand. Maar de kast wordt niet alleen voor vocht van bovenaf beschermd: ook zijn voeten zijn met doppen van kunststof overtrokken, dat het binnendringen van bodemvocht voorkomt.

De hele kast is in grijs voorgeglazuurd. Voor de laatste behandeling kan het optioneel worden geverfd met kleurloze glazuur of een andere weerbestendige verf. Opgelet: dit is een natuurlijk product. Het kleurverloop kan daarom voor elk exemplaar iets anders zijn.


Eigenschappen

  • Tuinkast in landelijke stijl met zwart beslag
  • Inclusief legplank en bodemplaat
  • Dak gemaakt van ommanteld aluminiumplaat - beschermt tegen regen en weer
  • Dak dient ook als aflegvlak voor potten, tuingereedschap enz.
  • Plastic doppen aan de standvoeten beschermen tegen bodemvocht
  • Kleur: grijs (voorgeglazuurd)

Materiaal

Hout


Afmetingen

Buitenafmetingen: ca. 45 x 45 x 91 cm

Vloeroppervlak: ca. 37 x 37 cm

Wanddikte: 10 mm


Gewicht

ca. 13 kg