Deze browser wordt niet ondersteund
Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

Rendered: 2023-11-27T23:26:11.000Z

HABAU Verhoogde kweekbak Alina

Afmetingen: 115 x 45 x 89,5 cm (l x b x h)
Materiaal: hout
Kleur: grijs

(11)

✓ Stabiele constructie
✓ Plantbed met plank
✓ Inclusief plantenfolie

149.-
Leverbaar

Productbeschrijving

De verhoogde  kweekbak „Alina" maakt de weg vrij naar zelf gekweekte, altijd bij de hand hebbende kruiden en groenten een heel stuk korter: de verhoogde bak is prachtig voor tuin, balkons en terrassen en onmiddellijk gebruiksklaar. De meegeleverde geperforeerde folie wordt eenvoudig in het plantgebied bevestigd en dan kan het met aarde gevuld worden. Op de praktische plank direct onder de kweekbak vinden tuingereedschap en accessoires hun plaats.

Met zijn licht hellende standvoeten is de kweekbak ook een echte optische blikvanger. De kweekbak wordt ook door twee dwarsverbindingen aan de buitenkanten van de standvoeten ondersteund. Zo behoudt het zijn stabiliteit, ook met het gewicht van aarde, water en planten.

De hele kweekbak is in grijs voorgeglazuurd. De kleur past perfect bij de tuinkast uit onze landhuisserie in het grijs. Voor een laatste behandeling kan het optioneel worden geverfd met kleurloze glazuur of een andere weerbestendige verf. Opgelet: dit is een natuurlijk product. Het kleurverloop kan daarom voor elk exemplaar iets anders zijn.


Eigenschappen

  • Stevig verhoogde kweekbak met dwarsverbindingen tussen de standvoeten
  • Inhoud bloembak: 0,12 cm3
  • Inclusief geperforeerde folie
  • Praktische opslag voor tuingereedschap, potten en accessoires
  • Kleur: grijs (voorgeglazuurd)

Materiaal

Hout


Afmetingen

ca. 115 x 45 x 89,5 cm (l x b x h)


Gewicht

ca. 21 kg