Deze browser wordt niet ondersteund
Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

Rendered: 2023-12-07T00:28:38.000Z

Let op:

Dit product is online uitverkocht.
Vergelijkbare producten vind je hier.

LEGO® Creator Spaceshuttle

Aantal onderdelen: 144
Aanbevolen leeftijd: 6+

3-in-1-speelset
Space shuttle ombouwen voor avonturen in de ruimte
Kan ook worden omgebouwd tot astronaut of ruimteschip

7.49
Online uitverkocht

Lego

Beleef intergalactische avonturen met 3 verschillende LEGO® ruimtespeeltjes in 1 speelset. Lanceer in een baan om de aarde met het ruimteveer en zijn inzetbare satelliet. Verander het model vervolgens in een astronaut met beweegbare armen en benen. Of maak er een supergaaf ruimteschip van met draaibare vleugels. Deze fantastische 3-in-1 set biedt talloze speelmogelijkheden in de ruimte.

Ruimte-avonturiers vanaf 6 jaar zullen dol zijn op de LEGO® Creator Space Shuttle (31134). Deze 3-in-1 speelset bevat een spaceshuttle met een scharnierend luik waarachter een satelliet op een uitschuifbare arm zit. De satelliet kan van de arm worden gehaald om te spelen.

Cadeau voor ruimtefans
Deze LEGO Creator 3-in-1 set biedt ruimtefans 3 verschillende bouw- en speelervaringen. Je kind kan eerst de spaceshuttle bouwen en deze dan omtoveren tot een bewegende astronaut met een raketrugzak en een oprichtbare vlag of tot een indrukwekkend ruimteschip.


Eigenschappen

  • 3 ruimtemodellen in 1 speelset voor ontelbare uren speelplezier
  • Kinderen kunnen zich verheugen op 3 verschillende avonturen in de ruimte
  • Veel accessoires voor de spaceshuttle en de bewegende astronaut
  • 144 onderdelen bieden kinderen vanaf 6 jaar een uitdagende bouwervaring
  • Het robuuste bouwspeelgoed is compact genoeg om overal mee naartoe te nemen
  • Ontdek de intuïtieve bouwinstructies in de LEGO® Builder App
  • Aanbevolen leeftijd: vanaf 6 jaar


LEGO, LEGO Logo, Minifigure, DUPLO, DUPLO Logo, BIONICLE, BIONICLE Logo, LEGENDS OF CHIMA, LEGENDS OF CHIMA Logo, DIMENSIONS, DIMENSIONS Logo, FRIENDS Logo, MINIFIGURES Logo, MINDSTORMS, MINDSTORMS EV3 Logo, MIXELS, MIXELS Logo, NINJAGO, NINJAGO Logo, NEXO KNIGHTS, NEXO KNIGHTS Logo zijn merken van de LEGO Groep en worden hier met bijzondere toestemming gebruikt. ©2023 The LEGO® Group.