Deze browser wordt niet ondersteund
Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

Rendered: 2023-12-03T23:05:16.000Z

Lichtblick Duo rolgordijn

Verkrijgbaar in: 5 kleuren en 9 afmetingen
Kenmerken: privacy en zonwering aanpasbaar

(60)

✓ Dubbel rolgordijn met fascinerend golfdesign
✓ Ondoorzichtig en lichtdoorlatend
✓ Snelle en eenvoudige montage

vanaf
27.29
Selecteer Kleur:
Leverbaar

Een revolutionair zonweringssysteem voor licht- en privacybescherming, maar ook moderne raamdecoratie wordt je geboden met dit hoogwaardig verwerkt duo rolgordijn. Met de twee parallelle stoffen panelen met afwisselend transparante en ondoorzichtige golven kunt je het invallende licht geheel individueel doseren. Door de overlapping van de golven ontstaan nieuwe, fascinerende 3D-effecten en patronen die tegelijkertijd decoratief en sierlijk zijn.

Met behulp van de trekketting aan de zijkant kan de positie van de stoffen panelen uiterst nauwkeurig worden aangepast, zodat ofwel meer daglicht door de transparante golven dringt, ofwel de ondoorzichtige golven op betrouwbare wijze bescherming bieden tegen nieuwsgierige blikken. Deze functie kan op elke hoogte worden gebruikt, omdat de stof net als bij een conventioneel zijdelings trekkend rolgordijn volledig op en neer kan worden gerold.

Niet boren - gewoon klemmen!

Een ander hoogtepunt is de montage van het Duo rolgordijn, want dit gaat snel en eenvoudig met de meegeleverde, verstelbare klembeugels. Deze worden eenvoudig samen met de montagerail van de dubbele rolgordijnen op de raamvleugel geklemd.

Vooral in huurwoningen zijn gaten in de muur of het raam een groot probleem. Die tijden zijn nu voorbij, want met de klembeugelbevestiging hoeft er niet meer geboord of geschroefd te worden.

Als alternatief kunnen de bijgeleverde steunen worden gebruikt om de eenheid aan de muur, het plafond of het raam te schroeven.

Eigenschappen
 • Fascinerende 3D-effecten en patronen door de overlapping van de golven
 • Privacy en zonwering kunnen individueel worden aangepast, ondoorzichtig en licht doorlatend
 • Snelle en eenvoudige montage zonder boren met bijgeleverde, verstelbare klembeugels
 • Bedieningszijde vrij te kiezen (voorgemonteerde kettingtrekkoord kan links of rechts worden gemonteerd)
 • In elke willekeurige hoogte verstelbaar rolgordijn, dubbel rolgordijn met de functie van een jaloezie
 • Stofmaat ca. 4 cm smaller dan bestelbreedte

Materiaal

Polyester


Leveringsomvang

Dubbel rolgordijn, montagehandleiding, klembeugel en toebehoren voor wand- en plafondmontage


Meet de orderbreedte correct

Meet de grootte van het raam plus de gewenste overhang.Let hierbij op de raamhendel!Tel daar 4 cm bij op en je hebt de bestelbreedte.Als de breedte niet beschikbaar is, bestel dan de eerstvolgende grotere breedte.Let daarbij op de maximaal mogelijke breedte van de raamhendel tot de raamvleugel van de tegenoverliggende zijde.

Een voorbeeld: voor een stofbreedte van 75 cm wordt 4 cm toegevoegdDe eerstvolgende grotere, vereiste orderbreedte is 80 cm.

De bestelbreedte geeft de totale breedte van het rolgordijn aan - de stof is altijd 4 cm smaller dan de opgegeven bestelbreedte!

Let op: de maximale diepte van het raamkozijn mag niet meer dan 2,1 cm bedragen en niet minder dan 1,6 cm (zonder afdichting), aangezien de klembeugel alleen in dit gebied kan worden afgesteld.

De hoogte van de rail is 4,5 cm, de diepte van het rolgordijn inclusief de beugel 6 cm.

Orderbreedte -> stofbreedte:
45 cm -> 41 cm
60 cm -> 56 cm
70 cm -> 66 cm
80 cm -> 76 cm
90 cm -> 86 cm
100 cm -> 96 cm
110 cm -> 106 cm

Afmetingen & gewicht

 • ca. 45 x 150 cm, 0,45 kg
 • ca. 60 x 150 cm, 0,59 kg
 • ca. 70 x 150 cm, 0,68 kg
 • ca. 80 x 150 cm, 0,75 kg
 • ca. 90 x 150 cm, 0,84 kg
 • ca. 100 x 150 cm, 0,94 kg
 • ca. 110 x 150 cm, 1,01 kg
 • ca. 80 x 220 cm, 1,01 kg
 • ca. 90 x 220 cm, 1,11 kg