Deze browser wordt niet ondersteund
Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

Rendered: 2024-06-20T10:40:31.000Z

4005317338279

roba Bully-duwbus Paw Patrol

Kenmerk: met Paw Patrol-design
Aanbevolen leeftijd: 1+

Bevordert motorische vaardigheden, creativiteit en fantasie
Veel opbergruimte in de duwwagen
Ook als loophulp geschikt

Profiteer nu van extra korting!
-27%
91.18
65.84
Leverbaar

roba Bully-duwbus »Paw Patrol«, om te spelen en leren

De roba duw- en motorbus is fantastisch speelgoed voor kleine fans van de populaire tekenfilmserie Paw Patrol. Met een blauw-wit motief en afbeeldingen van de seriehelden Chase, Marshall, Rubble en co. is deze bus een absolute blikvanger voor fans van de serie. De duwbus heeft verschillende spellen aan de zijkanten die voor veel afwisseling zorgen tijdens het spelen. Het handvat van de bus is ook een rekenliniaal in verschillende kleuren, wat helpt om de wiskundige vaardigheden van kinderen te ontwikkelen. Een klok op een van de zijkanten helpt kinderen om te leren klokkijken. Een draaispel zorgt voor vermaak en bevordert de motoriek. Op een andere pagina staan vouwplaatjes met cartoonmotieven die voor veel plezier zorgen tijdens het verkennen. Naast de verschillende speelmogelijkheden is de duw- en motoriekbus van roba ook een echt leerhulpmiddel. De rubberen wielen zijn vergrendelbaar en zorgen ervoor dat het kind de bus veilig kan duwen en besturen. Het handvat is ergonomisch gevormd en biedt het kind een stevige houvast. De duwbus helpt kleintjes leren lopen en ontwikkelt hun motorische vaardigheden. Een ander speciaal kenmerk van de schuifbus is de royale opbergruimte in de schuifwagen. Kinderen kunnen hun favoriete speelgoed en knuffeldieren meenemen en hebben altijd alles bij zich wat ze nodig hebben. De bus is ook ideaal voor kleine buitenavonturen of een bezoek aan vrienden en familie. Met een hoogte van 53,5 cm, een breedte van 55 cm en een diepte van 34 cm is de duwbus van roba ideaal speelgoed voor kinderen vanaf 12 maanden. Het is robuust en stabiel gebouwd om de uitdagingen van het dagelijkse spel te weerstaan. Al met al is de duwwagen van roba geweldig speelgoed voor alle kleine fans van Paw Patrol. Met verschillende spelletjes en functies stimuleert het de motoriek, creativiteit en fantasie van kinderen. Tegelijkertijd is het een veilig en stabiel loophulpmiddel dat kinderen helpt hun eerste stapjes te zetten. De duwbus van roba is een geweldig cadeau voor elke gelegenheid en zal kinderen vele uren plezier geven.


Eigenschappen

  • Met motieven uit de populaire tekenfilmserie Paw Patrol
  • Bevordert motorische vaardigheden, creativiteit en fantasie
  • Draaispellen aan de zijkanten
  • Rekenliniaal in de greep bevordert wiskundige vaardigheden
  • Klok op de achterkant om de tijd te leren
  • Duwbus en motoriekbus ook als loophulp
  • Veel opbergruimte in de duwwagen
  • Vouwplaatjes met cartoonmotieven
  • Vergrendelbare rubberen wielen
  • Aanbevolen leeftijd: vanaf 1 jaar


Materiaal

Hout


Afmetingen

ca. L 55 x B 34 x H 53,5 cm


Gewicht

ca. 6,2 kg


Waarschuwingen

LET OP! Speelgoed moet door volwassenen in elkaar worden gezet. Beschadiging van het product door het kind kan leiden tot een veiligheidsrisico. Alleen gebruiken onder direct toezicht van een volwassene!