Deze browser wordt niet ondersteund
Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

Rendered: 2023-12-07T08:24:22.000Z

Russell Hobbs Aluminium braadpan Opulence collectie zwart/goud

vanaf
20.55
Leverbaar

Russell Hobbs aluminium braadpan Opulence collectie zwart/goud

Deze 20 cm / 24 cm / 28 cm grote braadpan uit de Russell Hobbs® Opulence collectie met nieuwe en verbeterde innovatieve technologie is een ideale aanvulling op je kookgerei. De PFOA-vrije braadpan heeft een fantastische, nieuwe en verbeterde Gold Crystaltech anti-aanbaklaag, perfect voor koken met weinig of geen olie. Met zijn hittebestendige buitenkant en comfortabele bakelieten handvat is deze Russell Hobbs® braadpan ontworpen voor veilig gebruik. Plaats de pan gewoon in de vaatwasser voor eenvoudige reiniging.

  • De Russell Hobbs® 20 cm / 24 cm / 28 cm aluminium braadpan uit de Opulence collectie vult je verzameling kookgerei perfect aan en maakt koken met weinig tot geen olie mogelijk.
  • Dankzij haar nieuwe en verbeterde innovatieve technologie heeft deze pan een 7x sterkere anti-aanbaklaag en past in elk huis.
  • Deze stijlvolle braadpan is gemaakt van stevig gesmeed aluminium en heeft een gouden Crystaltech-antiaanbakbinnenlaag.
  • Geschikt voor alle type kookplaten, inclusief inductie, en is voor gebruik met metalen hulpmiddelen geschikt.
  • De vaatwasserbestendige pan kan snel en gemakkelijk worden gereinigd en heeft een zachte bakelieten handgreep voor betere hanteerbaarheid.