Deze browser wordt niet ondersteund
Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

Het nieuwe bestelmagazine is uit! | Bekijk alle deals!

Rendered: 2023-11-29T23:12:36.000Z

Russell Hobbs Aluminium pan Opulence Collection

vanaf
25.05
Leverbaar

Russell Hobbs aluminium pan Opulence Collection zwart/ goud

Deze 24 cm / 20 cm pan uit de Russell Hobbs® Opulence Collection met nieuwe en verbeterde innovatieve technologie is een ideale aanvulling op je kookgerei. De PFOA-vrije pan heeft een fantastische, nieuwe en verbeterde Gold Crystaltech antiaanbaklaag, perfect om te koken met weinig of geen olie. Met zijn hittebestendige buitenkant en comfortabele bakelieten greep is deze Russell Hobbs® pan ontworpen voor veilig gebruik. Zet de pan gewoon in de vaatwasser voor eenvoudig schoonmaken.

  • De Russell Hobbs® 24 cm / 20 cm aluminium pan uit de Opulence Collection is de perfecte aanvulling op je collectie kookgerei en stelt je in staat om met weinig tot geen olie te koken.
  • Dankzij de nieuwe en verbeterde innovatieve technologie heeft deze pan een 7x robuustere antiaanbaklaag en past hij in elk huis.
  • Deze stijlvolle pan is gemaakt van robuust, gesmeed aluminium en heeft een gouden Crystaltech antiaanbaklaag aan de binnenkant.
  • Geschikt voor alle type kookplaten, inclusief inductie, en is voor gebruik met metalen hulpmiddelen geschikt.
  • De vaatwasmachinebestendige pan kan snel en gemakkelijk worden gereinigd en heeft een zacht bakelieten greep voor een betere hantering.