Deze browser wordt niet ondersteund
Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

Rendered: 2023-12-05T14:42:44.000Z

Talbot-Torro Badmintonset

Uitrusting: 4x rackets, 3x shuttles, 1x net
Type: badminton

49.99
Leverbaar

Talbot-Torro badminton-set "Family"

Het bekende Duits-Britse merk Talbot-Torro staat bekend om zijn grote assortiment badminton-/ shuttlesets van hoge kwaliteit. Laten we gaan voor een gemengd dubbel met de gezinsset. De Family Set bestaat uit 4 badmintonrackets (twee rackets in verkorte junior-variant 53 cm en twee normale rackets voor volwassenen 66,5 cm), 3 kunststof shuttles met kurken voet en een in hoogte verstelbaar telescoop-net. Dankzij de verstelbare hoogte van de telescoop-palen kan het net ook individueel worden aangepast aan de grootte van de kinderen. De junior-rackets zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van kinderen vanaf 5 jaar. De kortere (53 cm) rackets hebben een kleinere greep, waardoor de kinderen ze beter kunnen hanteren. Zo kunnen ze de slagtechnieken gemakkelijker en sneller leren. En dankzij de frisse kleuren van de rackets zijn zelfs de allerkleinsten al helemaal on trend. De rackets hebben een robuuste constructie van gehard staal, gesloten T-stuk en hard bespannen multifilament snaar.

De kunststof shuttles worden beschermd in een blik geleverd. De netset bestaat uit het net, palen, scheerlijnen en haringen. De complete set wordt geleverd met speelinstructies in een waardevolle draagtas met rits en verstelbare riem. Talbot-Torro is onder andere opgericht door de Britse badmintonkampioen Derek Talbot, die zich na zijn actieve tijd als speler sterk maakte om van badminton een Olympische sport te maken. Talbot-Torro is nu duidelijk marktleider in het recreatieve badmintonsegment in Centraal-Europa en biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Technische gegevens

  • Merk: Talbot-Torro
  • Type: badminton
  • Materiaal: materiaal: staal, hout; zak: polyester, PVC, PP; ballen: PP, PVC, rubber
  • Toepassingsgebied: binnen, buiten
  • Afmetingen (L x B x H): 730x230x70 mm
  • Gewicht: 1504 g
  • Uitrusting: 4x rackets, 3x shuttles, 1x net