WASMIDDELEN EN -VERZACHTERS

Kleine wasjes, grote wasjes, Lidl heeft voor elke was het beste wasmiddel of -verzachter van ons bekroonde merk Formil. De Consumentenbond heeft namelijk onze Formil color waspoeder bekroond tot Beste uit de test! En onze Formil color vloeibaar is uitgeroepen tot Beste Koop! Daarmee heeft Formil niet alleen de hoogste kwaliteit, maar ook veruit de laagste prijs! Het Formil-assortiment bestaat uit vloeibaar wasmiddel, waspoeder, wasmiddelcaps en wasverzachter. Daarnaast verkopen we bij Lidl ook Robijn wasmiddel klein & krachtig. Kom naar de dichtstbijzijnde Lidl en ontdek het assortiment!

SCHOONMAAKMIDDELEN

Maak schoonmaken nog makkelijker met het ruime aanbod schoonmaakmiddelen van Lidl. Met onze W5 middelen voor de badkamer, keuken, ramen en toilet wordt alles weer stralend schoon met een frisse geur!

VAAT(AFWASMIDDEL)

Voor een stralend schone vaat heeft Lidl een ruim assortiment W5 afwas- en vaatwasmiddelen. Het afwasmiddel is verkrijgbaar in verschillende frisse geuren en zowel het afwasmiddel als de vaatwastabletten zijn verkrijgbaar in een eco-variant, die extra vriendelijk is voor het milieu.

TOILETPAPIER

HUISHOUDFOLIES EN HUISHOUDZAKKEN

SCHOONMAAKARTIKELEN

Categories