Maaltijdsalades en salades: makkelijk én gezond

Bekijk ons ruime assortiment maaltijdsalades en salades boordevol, verse ingrediënten en heerlijke dressings en toppings. Onze (maaltijd)salades zijn gezond én betaalbaar. Bekijk het hele assortiment aan maaltijdsalades en salades.

Goed nieuws: Lidl is de eerste supermarkt die een maaltijdsalade met een vleesvervanger introduceert: probeer onze kip vegan maaltijdsalade!

Ons zomerassortiment is nu ook verkrijgbaar in onze winkels!Maaltijdsalades

Ruime keuze uit maaltijdsalades met gegrilde kip, gerookte kip, kip vegan, garnalen en falafel. Handig voor onderweg of als je even geen zin hebt om te koken. Wist je dat de pasta in onze maaltijdsalades altijd volkoren is? Dat maakt het natuurlijk nóg gezonder.

Salades

Ben je op zoek naar een lekkere salade als lunch of bij het avondeten? We hebben heerlijke én gezonde salades. Zoals een mozzarella pesto salade, quinoa salade of een couscous hummus salade. En altijd voor een Lidl prijs: gezond eten hoeft niet duur te zijn.

Lidl maakt een gezonde leefstijl voor iedereen toegankelijk en betaalbaar

Daarom besteden we erg veel aandacht aan onze maaltijdsalades en is de pasta in onze maaltijdsalades bijvoorbeeld altijd volkoren. We zorgen ervoor dat onze gezonde maaltijdsalades ook betaalbaar zijn. Ook de kip vegan maaltijdsalade is niet duurder dan de maaltijdsalade mét kip.


Het hele jaar door kun je kiezen uit maaltijdsalades met gegrilde kip, gerookte kip, kip vegan, garnalen en falafel.

Ceasar maaltijdsalade best getest

De Lidl Caesar maaltijdsalade is in 2022 als best getest. Dit was het commentaar: ''Frisser dan de andere met stevige aardappels en meer smaak aan de dressing.’’ Daar zijn we natuurlijk best een beetje trots op! Probeer’m eens!


Bron: test caesarsalades, AD, 24 september 2022. Chef Select caesarsalade: Best Getest.

Maaltijdsalades vergelijken

Onze maaltijdsalade zijn allemaal voorzien van een nutri score. Je kunt met de nutri score makkelijk en snel tijdens het boodschappen doen, zien of een product een evenwichtige keuze is. Lees meer over de nutri score.