De Lidl cadeaukaart

Geld geven behoort tot het verleden! Met de Lidl cadeaukaart geef je versheid, kwaliteit en plezier cadeau. Of het nu om familieleden, vrienden of medewerkers gaat, de Lidl cadeaukaart is geschikt voor elke gelegenheid! De Lidl cadeaukaart is verkrijgbaar in alle Nederlandse vestigingen. Verder kan de cadeaukaart in elke vestiging én op Lidl.nl gebruikt worden. Dit maakt het geven van cadeaus gemakkelijk!

Saldochecker

Saldo
Status cadeaukaart
Vervaldatum

Algemene Voorwaarden Lidl Cadeaukaart

1.Definities

Kaart: De Lidl Cadeaukaart, een niet-herlaadbare betaalkaart, vooraf geladen met een specifiek tegoed, bedoeld voor het doen van aankopen bij Lidl-winkels in Nederland en online op de Nederlandse Lidl website.


Kaarthouder: De persoon die in het bezit is van de Kaart en gerechtigd is deze te gebruiken overeenkomstig deze Algemene Voorwaarden. Door de aankoop of het gebruik van de Lidl Cadeaukaart, ga je als de Kaarthouder akkoord met de volgende Algemene Voorwaarden.


2. Over de Cadeaukaart

Uitgever: Lidl Nederland GmbH.

De Kaart is geldig in alle Lidl-winkels in Nederland en voor online aankopen op de Nederlandse Lidl website. Het Saldo op de kaart blijft tot drie jaren na aankoop geldig. De Kaart kan niet worden herladen; het is een kaart voor gebruik tot het saldo op is. Het saldo van je Kaart kan op elk moment online of bij onze kassa’s worden gecontroleerd.


3. Gebruik van de Kaart

De Kaart kan worden gebruikt voor de aankoop van goederen tot het volledige bedrag van het saldo. Er wordt geen rente betaald over het saldo van de Kaart. Bescherm je Kaart zoals je contant geld zou beschermen. Bij verlies of diefstal kun je de Kaart laten blokkeren.


4. Voorwaarden voor Gebruik

Door het gebruik van de Lidl Cadeaukaart accepteer je deze voorwaarden. De Kaart is niet inwisselbaar voor contant geld en kan niet worden gebruikt voor automatische betalingen of bij geldautomaten. Er bestaat geen recht om een geactiveerde kaart terug te sturen. Betaling van het (resterende) tegoed is niet mogelijk.


5. Betalingstransactie Weigering

Wij behouden ons het recht voor om een betalingstransactie uitgevoerd met de Kaart te weigeren als wij redelijkerwijs vermoeden dat de transactie een strafbaar feit zou vormen of tegen de regels van witwaswetgeving ingaat. Als de Kaart geblokkeerd is, word je onmiddellijk op de hoogte gesteld tijdens het betalingsproces als een transactie niet kan worden voltooid.


6. Verlies of Diefstal

Bij verlies of diefstal van je Kaart neem je onmiddellijk contact op met onze klantenservice om de Kaart te blokkeren en te bespreken of een vervangende Kaart mogelijk is. Bewaar je Kaart veilig. Wij zijn niet aansprakelijk voor verloren of gestolen Kaarten nadat deze aan je zijn geleverd.


7. Aansprakelijkheid en Klachten

Wij zijn alleen aansprakelijk voor directe schade die het directe gevolg is van een aan ons toerekenbare tekortkoming. Heb jij een klacht of feedback, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij streven ernaar om samen tot een oplossing te komen.


8. Privacy en Persoonsgegevens

Je persoonsgegevens worden zorgvuldig verwerkt in overeenstemming met o.a. de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Lees in onze Privacyverklaring hoe wij met je gegevens omgaan.


9. Wijzigingen in de Voorwaarden

Wij behouden ons het recht voor om deze voorwaarden te wijzigen. De meest actuele versie is altijd beschikbaar op onze website via www.lidl.nl/cadeaukaart.


10. Toepasselijk Recht

Op deze Algemene Voorwaarden is Nederlands recht van toepassing. Geschillen die voortvloeien uit deze voorwaarden zullen worden voorgelegd aan de bevoegde Nederlandse rechter.


11. Contactinformatie

Voor vragen, saldo-informatie of het melden van verlies of diefstal van jouw Lidl Cadeaukaart, kun je contact opnemen met onze klantenservice via www.lidl.nl/contact.