Ons nieuwe proteïne assortiment

Lees meer over ons nieuwe proteïne assortiment! Of je nu op zoek bent naar proteïne om jouw sportprestaties naar een hoger niveau te tillen of proteïne gebruikt bij het afvallen. Je vindt jouw favoriete proteïne bij Lidl. Inclusief plantaardige varianten! High in protein, low in price!

Media Highlighting

Proteïne poeder voor topprestaties

Met het nieuwe proteïne assortiment van Lidl is er geen doel onbereikbaar.

Voordelen van proteïnerijke producten

Kies jouw favoriete variant

Maak een keuze uit onze poeders, repen, supplementen of maaltijdshakes. Voor ieder doel is er een product te vinden voor een klein prijsje.

Dit zijn onze bestsellers

Laat je inspireren en bekijk onze meest populaire proteïne producten.

Populaire sportartikelen

Bekijk onze meest bestelde sportartikelen voor het behalen van jouw persoonlijke sportdoelen.

Proteïne is een andere naam voor eiwit. Eiwit is een belangrijke stof voor ons lichaam. Het bevordert spierherstel en spiergroei, maar herstelt ook onze huid en organen. Daarnaast staat proteïne bekend om het verzadigde gevoel dat je ervan krijgt. Hierdoor wordt het vaak ingezet om af te vallen, omdat het je hongergevoel stilt.

Iedere poeder, reep of supplement bevat een andere hoeveelheid proteïne. De hoeveelheid proteïne per product kan je vinden bij de productomschrijving of op het etiket.

Proteïne wordt met name gebruikt voor sportprestaties en om af te vallen. Proteïne draagt bij aan het opbouwen en herstellen van spieren, daarom wordt het bijvoorbeeld ingezet bij krachttraining. Omdat je van proteïne snel een verzadigd gevoel krijgt en dus automatisch minder eet, wordt proteïne ook wel gebruikt om af te vallen.

Het is aan jou wanneer je proteïne tot je neemt. Je kunt het verdelen over de dag of het juist in de ochtend of avond nemen. Het hangt af van jouw persoonlijke voorkeuren wanneer je jouw proteïne product inneemt/ gebruikt. Zo kun je het, afhankelijk van jouw sportdoel, vóór of juist na het sporten innemen. Doe hiervoor je eigen research of vraag het aan je personal trainer.

Absoluut. Je herkent onze plantaardige varianten aan het vegan icoon.

De whey variant bevat wei-eiwit en dat is een bijproduct van de kaasproductie. Whey staat bekend om het hoge percentage aan eiwit en het lage percentage koolhydraten en vetten. Plantaardige proteïne wordt verkregen uit plantaardige materiaal, zoals soja, hennep en rijst.