Parkside X 12 V Familie

Vind je elektrisch gereedschap met snoer ook zo onhandig en zie je door de vele accu's en opladers van je snoerloze apparaten het bos niet meer? Het veelzijdige accusysteem van Parkside X 12V Familie lost al deze problemen voor doe-het-zelvers op!


Eén accu - meer dan tien apparaten: wat is Parkside X 12V Familie?

Parkside X 12V Familie is een productlijn van verschillende apparaten voor klussen in en om het huis waarvoor je dezelfde accu kunt gebruiken. Het probleem van verschillende accu's en opladers wordt hiermee verleden tijd en doordat je minder ruimte nodig hebt voor alle accu's en opladers hou je weer ruimte over voor andere dingen.


Met een Parkside X 12V-accu kunnen wel tien verschillende apparaten van elektriciteit worden voorzien:

  1. accuboormachine
  2. accudecoupeerza
  3. accucirkelzaag
  4. accubovenfrees
  5. accuhoekslijpmachine
  6. accumultitool
  7. accuwerklamp
  8. accupolijstmachine
  9. accutakkenzaag
  10. accuheggenschaar

Bekijk hier alle producten uit de Parkside X 12V Familie


Welke voordelen bieden de apparaten van Parkside X 12V Familie?

De voordelen van snoerloos (tuin)gereedschap liggen voor de hand: een stopcontact is onnodig, het gereedschap kan overal worden gebruikt én er hangt geen kabel in de weg. De apparaten en accu's van Parkside X 12V Familie hebben daarnaast nog andere handige eigenschappen, waardoor ze hoger scoren dan andere snoerloze apparaten. Namelijk de volgende punten.


Lithium-ion accu

De accu die de basis van de productlijn vormt, is een lithium-ion accu. Deze accu is bijzonder krachtig zodat zelfs de moeilijkste uitdagingen geen probleem vormen. Daarnaast hebben de accu's een opvallend korte oplaadtijd. Spontane klussen die weinig voorbereiding vergen, kunnen daardoor meteen worden uitgevoerd. Is de accu leeg? Geen probleem, je kunt gemakkelijk een opgeladen reserve-accu of de accu van een ander apparaat gebruiken.


Hoge kwaliteitsnormen

De apparaten en accu's uit de Parkside-productlijn worden aan strenge veiligheids- en kwaliteitscontroles onderworpen. Dankzij hoogwaardige materialen en een perfecte afwerking hebben de robuuste producten een lange gebruiksduur en hebben dan ook een goede prijskwaliteitverhouding.


Eenvoudig te gebruiken

Of je nu een beginnende doe-het-zelver of een professionele vakman bent: het gereedschap is eenvoudig te bedienen en ligt goed in de hand. Het vervangen van de accu, het verwisselen van onderdelen zoals boortjes en schuurvellen en de bediening van de apparaten zijn ook door onervaren gebruikers eenvoudig onder de knie te krijgen.

Parkside X 20V Familie

Naast de 12V-lijn is er ook een Parkside X 20V Familie verkrijgbaar. Hiermee kan dezelfde accu voor verschillende apparaten worden gebruikt, waaronder ook de bijzonder krachtige modellen uit de Performance-lijn voor de professionele sector.


Bekijk hier alle apparaten uit de Parkside X 20V familie