Parkside X 20V Familie

Of het nu om klussen aan een eigen huis of om werkzaamheden op de bouwplaats gaat: overal waar veel elektrisch gereedschap wordt gebruikt, is een betrouwbare elektriciteitsvoorziening vaak een probleem. De oplossing is eenvoudig: Parkside X 20V Familie, waarbij één accu voor allerlei verschillende apparaten kan worden gebruikt.


Eén accu - verschillende apparaten: wat is Parkside X 20V Familie?

Parkside X 20V Familie is een productlijn die uit verschillende snoerloze gereedschappen en bijbehorende accu's en opladers bestaat. Het bijzondere aan deze productlijn is dat alle apparaten met dezelfde accu kunnen worden gebruikt. Accu's en opladers die niet compatibel zijn met elkaar, die plaats innemen en stress veroorzaken, behoren daarmee tot het verleden.


Met een Parkside X 20V-accu kunnen verschillende apparaten van elektriciteit worden voorzien, waaronder ook talrijke klassieke snoerloze apparaten voor huishoudelijk gebruik, zoals een:

  1. Accuschroefmachine
  2. Accuboorhamer
  3. Accucirkelzaag
  4. Accuhandstofzuiger
  5. Acculijmpistool

Bekijk hier alle apparaten uit de Parkside X 20V familie


Vergeleken met Parkside X 12V Familie beschikt de 20V-versie over een bijzonder kenmerk: de accu is geschikt voor de zeer krachtige apparaten uit de productlijn Parkside Performance die door vakmensen in de professionele sector kunnen worden gebruikt.


Welke voordelen bieden de apparaten van Parkside X 20V Familie?

Naast de klassieke voordelen van snoerloos gereedschap, met name het locatieonafhankelijke gebruik en de bewegingsvrijheid ten opzichte van gereedschap met snoer, hebben de apparaten en accu's van het Parkside X 20V Familie dankzij hun bijzondere kenmerken iets extra's te bieden.


Lithium-ion accu

De accu is gebaseerd op de moderne lithium-iontechnologie. Dergelijke accu's zijn enorm krachtig en kunnen daardoor ook probleemloos worden gebruikt voor de veeleisende Parkside Performance-apparaten. De relatief korte oplaadtijd van de accu biedt nog een extra voordeel.


Hoge kwaliteitsnormen

Om zo lang mogelijk van de hoge prestaties te kunnen genieten, worden de apparaten en accu's aan strenge veiligheids- en kwaliteitscontroles onderworpen. Dankzij hoogwaardige materialen en een feilloze afwerking zijn de accuschroefmachines en andere apparaten bijzonder robuust en hebben alle apparaten een lange gebruiksduur.


Eenvoudig te gebruiken

Voor zowel de eenvoudige apparaten voor de doe-het-zelver als het Performance-gereedschap voor professionals geldt: alle apparaten zijn eenvoudig te bedienen. Het vervangen van de accu geeft een maximale flexibiliteit en is net zo eenvoudig als het verwisselen van hulpstukken en het daadwerkelijke gebruik van het apparaat.

Parkside X 12V Familie

Parkside X 12V Familie is net zo flexibel, maar meer gericht op de behoeften van doe-het-zelvers en tuinliefhebbers. In deze productlijn kunnen met één accu meer dan tien apparaten voor klussen in en om het huis worden aangedreven.


Bekijk hier alle producten uit de Parkside X 12V Familie