Vrolijk Pasen

Pasen in 2023 is lente! Pasen is een heerlijk feest om samen van te genieten. Pasen in 2023 valt in het voorjaar en dat betekent dat de vogeltjes fluiten, de dagen langer worden en de zon zich vaker laat zien. Tijdens Pasen kunt u bij Lidl terecht om er écht een vrolijk Pasen van te maken. Zoekt u een heerlijk recept voor een zalig paasontbijt, een gezellige paasbrunch, een verrassend paasdiner of bent u gewoon op zoek naar de allerlekkerste paaschocolade? Met het uitgebreide assortiment van Deluxe en Favorina heeft u alles voor een gezellig en geslaagd Pasen. Blader door de paasbrochure en raak geïnspireerd door maar liefst 35 paasrecepten en de 350 luxe en betaalbare producten. Lente met Deluxe, luxe voor iedereen!

Wat eten wij met Pasen?

Ontdek nog veel meer heerlijke recepten en producten voor een geslaagd Pasen. Of u nu inspiratie zoekt voor een klassiek of verrassend paasdiner, met de producten van Deluxe heeft u alles in huis om er een fantastisch paasdiner van te maken.

Met de handige proefnotities van vinologe Jacqueline kunt u de beste paaswijnen serveren bij uw paasvoorgerecht, paashoofdgerecht en paasdessert.

Nog meer Pasen

Ontdek de heerlijke recepten van Sandra Ysbrandy, lekkere paaschocolade en onze winacties.

Alles voor een heerlijke paasbrunch

Geniet van een uitgebreide paasbrunch. Of u nu een liefhebber bent van een lekker gekookt eitje, van zoetige lekkernijen, zoals tompouce of een hartige pie, met de producten van Deluxe krijgt u volop ideeën voor een heerlijke paasbrunch.

Uitpakken met het paasdiner

Sluit de avond af met een prachtig paasdiner. Geniet samen met familie en vrienden van een luxe en betaalbaar paasdiner. Met de verrassende producten van Deluxe tovert u in een mum van tijd een feestelijk 3-gangen paasdiner op tafel. Bent u op zoek naar een snel paasvoorgerecht, een showstopper van een paashoofdgerecht of een klassiek paasdessert? Maak het compleet met toppers van wijnen. Laat u inspireren en geniet van Deluxe en van elkaar.


Delicieux heet vanaf nu Deluxe!

Delicieux, het meest bekende feestdagenhuismerk van Nederland heet vanaf nu Deluxe. Lidl heeft Delicieux zo’n 15 jaar geleden bedacht, zowel de naam als de complete productlijn. Het bleek een enorm succes. Steeds meer Lidl-landen volgden, maar de uitspraak was een probleem. Delicieux verandert daarom in Deluxe. Naast de naam verandert er niets. U kunt nog steeds genieten van een ruime keuze aan luxe producten van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Net zo goed, net zo lekker en net zo betaalbaar. Luxe voor iedereen!