Hoe werkt de spaaractie?

Vanaf dinsdag 11 april t/m zondag 7 mei 2023 ontvangt u via de Lidl Plus-app bij elke €10,- aan boodschappen in onze winkels een digitale spaarzegel. Bij 6 zegels is de spaarkaart vol en ontvangt u automatisch een restaurantcoupon in de Lidl Plus-app. Deze restaurantcoupon kunt u bij de kassa verzilveren voor een restaurantvoucher met unieke reserveringscode. Met deze code kunt u via www.lidlrestaurantweken.nl een reservering maken bij één van de deelnemende restaurants.


Ontvang ik ook spaarzegels bij aankopen in de webshop?

Nee, deze actie is alleen geldig via de Lidl Plus-app in onze winkels in Nederland. U krijgt dus geen spaarzegels wanneer u online aankopen doet.


Tot wanneer loopt de spaaractie?

U kunt in de Lidl Plus-app mee sparen van dinsdag 11 april t/m zondag 7 mei 2023.


Tot wanneer kan ik mijn Lidl Plus-coupon inleveren?

Uw ontvangen coupons kunt u bij de kassa verzilveren t/m zondag 21 mei 2023.


Tot wanneer kan ik mijn restaurantvoucher met unieke code inleveren?

De restaurantvoucher met unieke reserveringscode is t/m 30 november 2023 te verzilveren via www.lidlrestaurantweken.nl.


De restaurantvouchers in de winkel zijn op, hoe kan ik toch mijn restaurantvoucher krijgen?

Vraag bij een volgend winkelbezoek aan de kassamedewerker de restaurantvoucher met unieke code en verzilver de coupon uit de Lidl Plus-app.


Vanaf wanneer kan ik reserveren?

Vanaf dinsdag 11 april 2023.


Hoe kan ik reserveren?

Via www.lidlrestaurantweken.nl kunt u een reservering maken met de unieke reserveringscode van de restaurantvoucher. U kunt via de zoekbalk zoeken op plaats of restaurant. Wanneer u een restaurant aanklikt ziet u de verdere restaurantinformatie en de mogelijkheden tot reserveren.


Waar moet ik mijn voucher inleveren?

Tijdens het maken van de reservering moet bij de laatste stap de unieke code worden ingevuld. Dit is voldoende, de voucher hoeft niet fysiek mee naar het restaurant. Het restaurant weet dat u met korting komt eten.


Voor wie is de voucher geldig?

De korting geldt op het eten voor iedereen aan tafel. De korting is niet geldig op de drankjes.


Hoeveel korting krijg ik met een restaurantvoucher?

Met de restaurantvoucher met unieke code ontvangt u tot wel 50% korting! De korting verschilt per restaurant. Op de restaurantpagina www.lidlrestaurantweken.nl geeft het deelnemende restaurant aan wat de aanbieding precies is en welke aanvullende voorwaarden zij eventueel hebben, bijvoorbeeld voor welke dagen u kunt reserveren, voor welke menu’s de korting geldt en welke korting het restaurant precies aanbiedt. De korting geldt op het gekozen menu, exclusief drankjes.


Kan ik ook 1 gang minder nemen / a-la-carte bestellen?

De korting geldt alleen op de menu’s die het restaurant aanbiedt op de website van www.lidlrestaurantweken.nl. Dit zijn meestal verrassingsmenu’s, tenzij anders wordt vermeld. A-la-carte bestellen is dus alleen maar mogelijk wanneer deze mogelijkheid wordt vermeld op www.lidlrestaurantweken.nl.


Mijn reservering is geannuleerd, kan ik mijn vouchercode opnieuw gebruiken voor het plaatsen van een nieuwe reservering?

Ja, nadat de reservering is geannuleerd wordt de code weer vrijgegeven en kan deze opnieuw worden gebruikt.


Geldt de korting ook op dranken en extra gangen?

De korting geldt alleen op de prijs van het aangeboden menu. Dranken en extra gangen zijn niet inbegrepen. Is het een all-in menu? Dan wordt er duidelijk aangegeven wat inclusief is in het menu.


Moet ik vooraf betalen?

De korting geldt op het eten voor iedereen aan tafel. U kunt gratis reserveren en annuleren. U hoeft dus niets vooraf te betalen, dat doet u pas in het restaurant. Let op, bij sommige restaurants kunt u enkel reserveren door vooruit te betalen. Deze aanbetaling wordt duidelijk aangegeven.


Is annuleren gratis bij een aanbetaling?

De korting geldt op het eten voor iedereen aan tafel. Restitutie van dit bedrag is mogelijk bij annulering tot 24 uur voor de reservering. Het is ook mogelijk om de reservering op iemand anders zijn naam te zetten. Het terugstorten van een aanbetaling kan tot 7 werkdagen duren.


Ik kan de reservering niet meer annuleren, wat nu?

U kunt tot 8 uur voor aanvang de reservering annuleren. Wilt u nog later annuleren? Neem dan telefonisch contact op met het restaurant.


Ik volg een speciaal dieet, kan het restaurant daar rekening mee houden?

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen. U kunt uw dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.


Hoe kan ik mijn reservering wijzigen?

De korting geldt op het eten voor iedereen aan tafel. Indien u een account via Diningcity heeft aangemaakt, kunt u inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen. Heeft u geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van uw reservering.


Voor hoeveel personen is de menuprijs?

De korting geldt op het eten voor iedereen aan tafel. De menuprijs is per persoon, de korting geldt voor de gehele tafel. De menuprijs is exclusief dranken. Is het een all-in menu? Dan wordt er duidelijk aangegeven wat inclusief is in het menu.


Kan ik ook gaan lunchen?

Sommige restaurants bieden naast diner ook lunch aan. Dit staat aangegeven bij de reserveringsmogelijkheden. In de zoekfunctie op deze website kunt u gemakkelijk de tijd aanpassen.


Ik heb gereserveerd, maar geen bevestiging ontvangen, hoe kan dat?

De kans is groot dat de bevestigingsmail in de reclame of spamfilter is blijven hangen. Kijk deze daarom goed na. Staat deze daar niet tussen? Stuur dan een mail naar hello@diningcity.nl of bel naar (020) 486 67 29.


Lidl Plus-app


Waarom zie ik de spaaractie niet in de Lidl Plus-app?

De actie moet voor iedere Lidl Plus gebruiker zichtbaar zijn. Mocht u de actie niet in de Lidl Plus-app zien, controleert u dan of bent ingelogd en of uw verbinding heeft met het internet. Ziet u hem nog steeds niet? Neem dan contact op via www.lidl.nl/contact.


Mijn bedrag op de kassabon komt niet overeen met de hoeveelheid spaarzegels die ik heb gehad. Hoe kan dit?

Statiegeld, zuigelingenvoeding, geneesmiddelen, boeken en tijdschriften, cadeau- en prepaidkaarten worden niet meegenomen bij de spaaractie en zullen dus ook niet meegenomen worden in de hoeveelheid spaarzegels.


Ik heb mijn spaarzegels niet gehad. Hoe kan dit?

Het kan zijn dat er bepaalde zaken verkeerd zijn gegaan. Houd rekening met onderstaande punten:


Tijdens het afrekenen:

• Controleer of u bent ingelogd.

• Alleen de aankopen waarbij u uw digitale klantenkaart heeft gescand worden meegenomen. Het is daarom belangrijk om goed te controleren of u de Lidl Plus klantenkaart heeft gescand. Dit weet u doordat u een belletje hoort als u de digitale klantenkaart scant. Ook verschijnt er na het scannen van uw digitale klantenkaart op het klantscherm “Uw Lidl Plus klantenkaart is gescand”.

• Je ontvangt alleen een spaarzegel bij elke €10.


Na het afrekenen:

• Het kan soms even duren voordat de spaarzegel zichtbaar is in de Lidl Plus-app (max. 48 uur).

• Controleer of u een digitale kassabon heeft ontvangen.


Kloppen bovenstaande punten en heeft u 48 uur gewacht? Neem dan contact op via www.lidl.nl/contact


Hoe kan ik zien hoeveel spaarzegels ik bij mijn laatste aankoop heb gekregen?

Deze ziet u op de startpagina. Tevens kunt u bij uw aankoopoverzicht (te vinden door op het belletje rechtsboven op de startpagina in te drukken, de datum van uw aankoop te selecteren) zien hoeveel spaarzegels u heeft ontvangen bij uw aankoop.


Ik ben vergeten mijn digitale klantenkaart te scannen, kan ik hiervoor nog digitale spaarzegels krijgen?

Dit is helaas niet mogelijk. Het is dus erg belangrijk dat u de digitale klantenkaart altijd scant aan de kassa. Indien dit niet gebeurt dan kan dit niet met terugwerkende kracht worden aangepast.


Wat betekent “Restaurantcoupon(s) in totaal ontvangen” in mijn Lidl Plus-app?

Mocht u 1 of meerdere volle spaarkaarten hebben behaald dan ontvangt u een coupon. Deze coupon kunt u bij de kassa verzilveren voor een restaurantvoucher met reserveringscode. De app geeft hier aan hoeveel coupons u tot nu toe in totaal heeft ontvangen.


Ik ben vergeten mijn coupon in te leveren. Nu staat hij niet meer in de app. Kan ik deze nog verzilveren voor een restaurantvoucher.

U kunt tot 21-05-2023 uw coupons verzilveren. Daarna is dit helaas niet meer mogelijk.


Kan ik ook meedoen zonder de Lidl Plus-app?

Nee, u kunt alleen digitaal mee sparen.


Ik heb een volle spaarkaart behaald, wat nu?

Zodra u een volle spaarkaart behaald ontvangt u automatisch een coupon in de Lidl Plus-app. Deze coupon kunt u bij de kassa verzilveren voor een restaurantvoucher met unieke reserveringscode.


Hoe verzilver ik mijn coupon voor een restaurantvoucher?

1. Activeer uw coupon.

2. Geef bij de kassamedewerker aan dat u deze coupon wilt verzilveren voor een restaurantvoucher.

3. Scan uw digitale klantenkaart aan de kassa.

4. U ontvangt een restaurantvoucher met unieke reserveringscode van de kassamedewerker. Met deze code maakt u een reservering bij een deelnemend restaurant naar keuze.


Ik krijg een foutmelding in de app zodra ik 2 of meer restaurant coupons wil activeren.

U kunt per aankoop 1 coupon activeren en verzilveren. Zodra u meer dan 1 coupon probeert te activeren ziet u onderstaande melding. Wilt u toch graag meerdere coupons tegelijk inleveren? Geef dit dan aan bij de kassamedewerker.

Actievoorwaarden Lidl Nederland GmbH


De onderhavige actievoorwaarden (hierna: actievoorwaarden) zijn van toepassing op de door Lidl Nederland GmbH (hierna: Lidl) aangeboden “Restaurantweken” (hierna: actie), tenzij dat uitdrukkelijk anders zal worden vermeld.


Algemeen

Deelname aan deze actie is alleen mogelijk onder de hier vermelde voorwaarden. Door deel te nemen aan deze actie gaat de deelnemer akkoord met deze voorwaarden voor deelname. Zowel Lidl als de deelnemers zijn gebonden aan de inhoud en bepalingen van deze actievoorwaarden. De actievoorwaarden zijn verkrijgbaar via www.lidl.nl.


Looptijd van de actie

Deze actie loopt van 11-04-2023 tot en met 07-05-2023, deelname aan de actie is alleen binnen deze periode mogelijk. De ontvangen coupon(s) kunnen t/m 21-05-2023 bij de kassa verzilverd worden voor een restaurantvoucher. De unieke reserveringscode van de restaurantvoucher is te verzilveren t/m 30-11-2023 via www.lidlrestaurantactie.nl.


Recht van deelname

Alle natuurlijke personen die woonachtig zijn in Nederland, en op het tijdstip van deelname ten minste 18 jaar oud zijn, kunnen deelnemen aan deze actie.


Deelname

Deelname aan deze actie kan alleen middels het scannen van de digitale Lidl Plus Klantenkaart (hierna: Klantenkaart) in de Lidl Plus-App aan de kassa in een filiaal van Lidl in Nederland. Voor deelname aan deze actie is het daarom noodzakelijk om in te loggen in de Lidl Plus-App met uw Mijn Lidl account. De Lidl Plus-App is te downloaden via een appstore.• Bij elke aankoop tijdens de actieperiode waarbij de deelnemer zich identificeert bij het afrekenen in een filiaal van Lidl in Nederland via de Lidl Plus-App middels het correct scannen van de Klantenkaart, wordt automatisch een spaarzegel bijgeschreven op de digitale spaarkaart in de Lidl Plus-App. De volgende producten zullen niet meetellen voor de waarde van de aankoop: statiegeld zuigelingenvoeding, geneesmiddelen, boeken en tijdschriften, cadeau- en prepaidkaarten.

• Een aankoopwaarde van EUR 10,00 staat gelijk aan één digitale spaarzegel. Zodra er 6 digitale spaarzegels zijn verzameld heeft de deelnemer één volle spaarkaart. Voor iedere volle spaarkaart ontvangt de deelnemer 1 digitale Lidl Plus kortingscoupon welke in te wisselen is voor een gratis restaurantvoucher met unieke reserveringscode.

• Om een gratis restaurantvoucher te krijgen moet de deelnemer zijn digitale kortingscoupon, vóór het einde van de vervaldatum, vanuit de Lidl Plus-App inwisselen. Dit kan door;

  1. De coupon voor de restaurantvoucher in de Lidl Plus-app te activeren;
  2. Bij de bemande kassa of zelfscan kassa, tijdens uw aankoop, aan te geven dat u graag een restaurantvoucher wil omdat u een coupon voor een restaurantvoucher in de Lidl Plus-app hebt;
  3. Door vervolgens uw Lidl Plus klantenkaart te scannen wordt de coupon ingewisseld voor een hardcopy restaurantvoucher. De kassamedewerker zal vervolgens de restaurantvoucher overhandigen.

• Deelnemer kan gedurende de actieperiode maximaal 150 volle spaarkaart(en) behalen en dus ook maximaal 150 coupons verkrijgen voor de gratis restaurantvoucher.

• Na het behalen van het maximaal aantal coupons (150 keer), stopt de spaaractie voor de klant en kan er niet verder gespaard worden.

• Deelnemer kan maar 1 coupon per keer activeren en dus ook maar 1 coupon per aankoop verzilveren voor een restaurantvoucher.

• Wanneer de klant zijn coupon uit de Lidl Plus-app verzilverd heeft voor een restaurantvoucher met unieke code, ontvangt de klant tot wel 50% korting op de totaalrekening excl. dranken. De korting geldt voor iedereen aan tafel.

• De klant dient met de unieke code van de restaurantvoucher een reservering te maken bij een deelnemend restaurant naar keuze op www.lidlrestaurantactie.nl, welke door Diningcity wordt gefaciliteerd.

• De klant wordt vooraf op www.lidlrestaurantactie.nl duidelijk geïnformeerd of het restaurant korting geeft op à la carte of een keuzemenu. Indien het een keuzemenu betreft, kan de klant dit menu op de website bekijken.

• De unieke code van de restaurantvoucher is eenmalig te verzilveren op de website www.lidlrestaurantactie.nl. Bij annulering van de reservering wordt de code weer vrijgegeven en kan de klant met dezelfde code een nieuwe reservering maken. De unieke code is geldig t/m 30-11-2023.

• Deelnemer kan het aantal digitale spaarzegels en behaalde restaurantcoupons inzien door op de startpagina van de Lidl Plus-App bij de spaarkaart op “Meer informatie” te klikken.

• Coupons voor gratis restaurantvoucher die niet (vóór de vervaldatum en/of het einde van de actieperiode) worden ingediend komen te vervallen.

• Het is niet mogelijk om aankopen waarbij de Klantenkaart niet (correct) gescand is op een later moment toe te (laten) voegen.

• Let op! Deze actie heeft alleen betrekking op aankopen gedaan in een filiaal van Lidl in Nederland. Deze actie heeft geen betrekking op online aankopen bij Lidl. Aankopen gedaan via de Lidl webshop (via www.lidl.nl of via de Lidl app) tellen niet mee voor het behalen van een spaarzegel.

• De digitale spaarzegels kunnen niet worden overgedragen of doorgestuurd aan een ander Lidl Plus account.


Aansprakelijkheid

Deelname geschiedt voor eigen rekening en risico van de deelnemer. Lidl is in geen geval aansprakelijk voor directe of indirecte schade, die voortvloeit uit deelname aan de actie, tenzij deze schade het gevolg is van grove nalatigheid of opzettelijk handelen, waarvoor Lidl verantwoordelijk is. Lidl is in het bijzonder niet aansprakelijk voor:

- het niet of slechts beperkt bereikbaar zijn van de internetserver;

- netwerk-, computer hardware- of softwarestoringen;

- het niet of slechts beperkt functioneren van de Lidl Plus-App;

- het niet goed functioneren van het scanapparaat aan de kassa;

- het niet beschikbaar zijn van producten.

Bovenstaande beperkingen van aansprakelijkheid gelden onverminderd voor door Lidl ingeschakeld hulppersoneel en door Lidl ingeschakelde derde toeleveranciers en/of fabrikanten van de betreffende prijs.


Slotbepalingen

Lidl behoudt zich het recht voor om de actie op ieder moment, zonder aankondiging vooraf en zonder opgave van redenen, af te breken, te beëindigen of de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen. Lidl ziet erop toe dat de actievoorwaarden niet ten nadele van de deelnemers worden gewijzigd.


In gevallen waarin fraude, onrechtmatige beïnvloeding van de actie, of anderszins ontoelaatbaar gedrag geconstateerd wordt of wordt vermoed, behoudt Lidl zich het recht voor om de deelnemer van de betreffende actie uit te sluiten.


Indien de actievoorwaarden niet in bepaalde situaties voorzien, behoudt de directie van Lidl zich het recht voor om naar eigen inzicht een beslissing te nemen waaraan de deelnemers zich dienen te houden.


Geschillen met deelnemers zullen naar Nederlands recht worden behandeld en voorgelegd aan de daartoe bevoegde Rechtbank Midden-Nederland.


Typ- en drukfouten zijn voorbehouden.


Indien de actievoorwaarden niet in bepaalde situaties voorzien, behoudt de directie van Lidl zich het recht voor om naar eigen inzicht een beslissing te nemen waaraan de deelnemer zich dient te houden.


Voor alle vragen, klachten en/of opmerkingen met betrekking tot deze actie kunt u contact opnemen via www.lidl.nl/contact.


Lidl Nederland GmbH

Havenstraat 71

1271 AG Huizen