Deze browser wordt niet ondersteund
Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

Decoupeerzagen

11 producten
Alle producten 11 / 11 producten

Decoupeerzagen online bij Lidl

Decoupeerzagen zijn heel geschikt voor het zagen van korte stukjes of bochten. Waar je cirkelzagen vooral gebruikt voor grote rechte stukken, is een decoupeerzaag juist geschikt voor kleinere oppervlakken. Daarom vind je hiervan verschillende varianten bij Lidl. Zo kan je als hobbyklusser voor een klein bedrag al een goede zaagmachine aanschaffen. Met de juiste zaag krijg je telkens weer een mooi resultaat, wat het klussen een stuk leuker maakt. Ook eens zelf aan de slag met een decoupeerzaag? Bekijk de verschillende exemplaren van Lidl.


Functies en accessoires van decoupeerzagen

Voordat je een nieuwe zaagmachine aanschaft, is het slim om naar de verschillende functies te kijken. Zo zie je al snel wat er mogelijk is en weet je zeker dat je een decoupeerzaag kiest die bij jouw wensen past. Zaag je regelmatig in dikke stukken hout, let dan op de zaagdiepte. Werk je vaak buiten bereik van een stopcontact, ga voor een decoupeerzaag met accu. Deze laad je van tevoren op en is daarna overal te gebruiken. Na gebruik zet je de accuzaag weer in de lader en is deze al snel weer klaar voor gebruik. Wanneer je de zaagmachine veel meeneemt, is het slim om te kijken naar decoupeerzagen die worden geleverd met een koffer. Hierin vervoer je je gereedschap gemakkelijk en veilig. Zo zie je maar; voor elke gebruiker is er een geschikte versie te vinden.


Verschillende zaagbladen bij je decoupeerzaag

Waar je ook op kunt letten, zijn de bijgeleverde zaagbladen. Niet ieder zaagblad is geschikt voor je werk. Zo is het ene zaagblad speciaal voor hout, terwijl je weer een ander nodig hebt voor metaal. En ook hier binnen zijn weer verschillen. Het is dus handig om voor het kopen van een decoupeerzaag te bepalen welk type materiaal je moet gaan zagen. Tip: koop een extra set met losse zaagbladen zodat je op elke klus goed bent voorbereid.


Meer dan alleen decoupeerzagen

Een decoupeerzaag schijnt meestal licht op je materiaal, zodat je heel nauwkeurig kunt zagen. Daarnaast maak je eenvoudig bochten, waardoor dit type zaag perfect is voor precisieklussen. Maar dat is niet wat je altijd nodig hebt. Daarom vind je bij Lidl verschillende soorten zaagmachines en ook ander elektrisch gereedschap, zoals accuboren en schuurmachines. Je hoeft niet meer naar een grote bouwmarkt voor het uitzoeken van goed en voordelig klusgereedschap. Voortaan winkel je online bij Lidl en heb je al je benodigdheden aan klusgereedschap snel in huis. Welke klus pak je als eerste op?