Deze browser wordt niet ondersteund
Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

Fohns

13 producten
Alle producten 13 / 13 producten

Föhns & haardrogers kopen bij Lidl

Föhns en haardrogers worden door veel mensen gebruikt en zijn onmisbaar in de badkamer. Het is daarom aan te raden om te investeren in goede kwaliteit. Kies voor extra warmtestanden, meerdere opzetstukken of een functie die zorgt dat het haar mooi glanzend wordt. Dit vind je allemaal in de webshop van Lidl, waar je er verrassend weinig voor betaalt.


De juiste föhn voor jouw haartype

Er zijn veel verschillende soorten haar en er is niet één behandeling die het beste is voor al deze types. Zo vragen dikke krullen simpelweg om andere haarverzorging dan fijn haar. Daarom vind je bij Lidl verschillende soorten föhns. Zo zit er gegarandeerd één bij die perfect bij jouw coupe past. Heb je veel of dik haar, dan duurt het wat langer voordat het droog is. Het is dan slim om goed naar de warmtestanden te kijken. Wil je juist wat meer volume, neem dan een haardroger met een diffuser. Maar ook jouw haar mooi in model krijgen is mogelijk met een föhn. Dit kan met behulp van een ronde borstel. Draai deze in de onderkant van het haar naar binnen of naar buiten en föhn met koude lucht om het haar af te koelen. Ook een pony zit op deze manier snel goed. Vind je een krultang of stijltang fijner werken? Föhn het haar eerst droog en gebruik één van de stijltangapparaten of haarstyling apparaten van Lidl. Voortaan ga je iedere dag met droge lokken en een perfect kapsel de deur uit.


Opzetstukken en functies

Een haardroger wordt vaak geleverd met verschillende opzetstukken. Maar wat is er allemaal mogelijk? Veel gebruikt is een smal opzetstuk waarmee je heel precies de warme lucht kunt richten. En ook de diffuser is populair. Deze is voorzien van verschillende pinnen en helpt het je bij het creëren van meer volume. Daarnaast zit er op veel apparaten een functie die je koude lucht geeft. Dit wordt ook 'cool shot' genoemd en komt van pas wanneer je het haar in model brengt. Een ionen-functie zorgt ervoor dat het haar mooi zacht en soepel droogt. Bekijk voor de aanschaf van een nieuwe föhn dus goed van welke functies en opzetstukken de haardroger is voorzien. Zo weet je zeker dat het nieuwe apparaat aan alle wensen voldoet en het haar maximaal laat stralen.