Deze browser wordt niet ondersteund
Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

Tenten

48 producten
Alle producten 24 / 48 producten

Tenten, speeltenten & strandtenten kopen bij Lidl

Tenten worden vooral aangeschaft door kampeerders. Slaap je zelf liever in een caravan, dan kun je je kinderen in een tentje laten slapen. Ze vinden dit vaak prachtig. En wat dacht je van festivals? Wanneer je naar een festival van meerdere dagen gaat, heb je een praktische tent nodig. Ook voor een dagje strand is een speciale strandtent een handig accessoire - vooral kinderen kunnen zo uitrusten in de schaduw. Bij Lidl vind je verschillende exemplaren, waardoor er voor ieder doeleinde wel iets te vinden is. Bovendien zijn ze allemaal scherp geprijsd. Dit is wel zo fijn, want de vakantie is vaak al duur genoeg.


Grote tenten voor het gezin

Veel mensen vinden het heerlijk om in de zomer naar de camping te gaan. Op luchtbedden slapen, op blote voeten lopen en elke dag lekker weer; dat voelt voor hen echt als vakantie. Overdag ga je lekker naar het zwembad of het strand. Of ga samen eens een stadje verderop bekijken. 's Avonds wordt vaak de barbecue aangestoken en een lekker wijntje gedronken. Klinkt dit voor jou ook als de ultieme outdoor vakantie, dan is een grote tent echt iets voor jou. Schaf een grote tent aan waar je met het hele gezin in past. Denk bij deze familietenten aan aparte slaapcompartimenten met genoeg ruimte voor iedereen. In het midden is dan meestal plek voor koelboxen of koffers. Of ga voor een grote tunneltent. Ben je op je vakantiebestemming niet zo zeker van goed weer, zorg er dan voor dat je in de tent wat ruimte laat voor een paar kleine stoelen. Zo zit je altijd droog. Is de bui weer over dan rits je de tent open en sta je direct weer lekker buiten.


Kleine tenten & speeltenten

Ouders vinden het ook vaak fijn om een caravan mee te nemen. Hier passen veel spullen in en bovendien heb je wat meer luxe dan in een tent. Zo zijn er binnen onder andere plekken om te zitten voor als het weer tegenvalt. Maar denk ook aan een toilet of servies. Wanneer je caravan wat klein is, is het ook mogelijk om je kinderen in een tent ernaast te leggen. Vaak vinden ze dit leuk en zo passen ze bovendien op dezelfde campingplek. Een klein tentje kan je altijd wel kwijt. Bovendien is een koepeltent snel en gemakkelijk opgezet. Gaan jullie in de zomer niet op vakantie? Laat je kinderen in de tuin slapen of spelen. Zo creëer je heel gemakkelijk een echt vakantiegevoel. Speciale kindertenten hebben vaak vrolijke prints - dus nog meer speelplezier! Maar ook voor volwassenen zijn kleine tenten ideaal, voor op een festivalcamping. Neem een 2-persoons lichtgewicht tent. Deze is eenvoudig te dragen en staat snel. Zo sta je razendsnel op het festivalterrein en kan het feest beginnen. Welke tent van Lidl past bij jou?