Lidl - De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs!
Deze browser wordt niet ondersteund
Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

Rendered: 2023-01-26T14:34:48.000Z

Gardena Combisysteem tuinzaag

Hard verchroomd zaagblad voor lange levensduur
Zaaglengte: 300 mm

✓ Pulsgeharde vertanding
✓ Ergonomisch gevormde handgreep
✓ Kan veelzijdig worden gebruikt als handzaag of in combinatie met een combisysteem handgreep

Meer informatie
26.90
Leverbaar

Productbeschrijving

De combisysteem tuinzaag van GARDENA ondersteunt zaagwerkzaamheden met een bruikbare zaaglengte van 300 mm. De trek-duwzaag maakt een tijdbesparende snelle spaanverwijdering in beide richtingen mogelijk. Het hard verchroomde zaagblad is tegen corrosie beschermd en heeft een lange levensduur. Dankzij de pulsgeharde vertanding blijft het zaagblad lang scherp. De ergonomische handgreep zorgt met behulp van zijn softgrip voor een comfortabele en veilige hanteerbaarheid. De slipstop aan het einde van de handgreep zorgt voor een veilige grip. De tuinzaag is deel van het GARDENA combisysteem en kan veelzijdig worden gebruikt als handzaag of in combinatie met een combisysteem-handgreep zoals de apart verkrijgbare telescoopsteel. Deze betrouwbare verbinding is wiebelvrij. Dit betekent, dat hogere takken effectief gesneden kunnen worden. De mesafdekking zorgt voor een veilige opslag en dankzij het ophangoog voor eenvoudig ophangen is de combisysteem tuinzaag altijd binnen handbereik.

Eigenschappen

  • Hard verchroomd zaagblad voor lange levensduur en pulsgeharde vertanding
  • Met langdurige scherpte voor snel slijtage van spanen
  • Ergonomische handgreep met zachte componenten voor goede grip en slipstop aan het einde van de handgreep
  • Kan als handzaag of in combinatie met een GARDENA combisysteem handgreep zoals de apart verkrijgbare aanbevolen telescoopsteel gebruikt worden
  • Met mesafdekking en ophangoog voor veilige opslag

Afmetingen

ca. 51,4 x 8,4 x 5,1 cm (l x b x h)


Gewicht

ca. 300 g