Deze browser wordt niet ondersteund
Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

Rendered: 2024-06-12T11:43:16.000Z

4078500874304

Gardena Snoeizaag

Ideaal voor het doorsnijden van takken
Zaaghoek: 3 standen
Zaaglengte: 200 mm

✓ Pulsgeharde vertanding
✓ Met langdurige scherpte
✓ Inklapbaar

34.99
Leverbaar

Productbeschrijving

De handige snoeizaag van GARDENA met een bruikbare zaaglengte van 200 mm is geschikt voor het doorsnijden van takken. De snoeizaag heeft een hardverchroomd zaagblad. Dit geeft het een lange levensduur en beschermt het tegen corrosie. De pulsgeharde vertanding met drievoudige slijping zorgen voor nauwkeurig snijden met een glad snijresultaat. Dit leidt tot een hoge zaagprestatie met weinig inspanning. De licht gebogen handgreepvorm is ontworpen voor ergonomie, om de tuinzaag comfortabel vast te houden. Ingebouwde zachte delen en de slipstop aan het einde van de handgreep zorgen voor een veilige hantering met stevige grip. Het zaagblad kan in 3 verschillende standen worden vergrendeld, wat een schoon en nauwkeurig zagen van de takken in schuine standen mogelijk maakt. Na de werkzaamheden verdwijnt de zaag snel en gemakkelijk, door het veilig in de gevormde handgreep in te vouwen. Dit vergemakkelijkt het transport van de snoeizaag en met de ooghanger kan deze ruimtebesparend worden opgeborgen.

Eigenschappen

  • Snoeizaag met hard verchroomd zaagblad voor een lange levensduur
  • Pulsgeharde vertanding met drievoudige slijping voor nauwkeurig snijden met een glad snijresultaat en hoge zaagkracht bij geringe krachtsinspanning
  • Ergonomische handgreep met licht gebogen handgreepvorm en zachte componenten voor een goede grip
  • Slipstop aan het einde van de handgreep
  • Vergrendelbaar zaagblad met 3 standen voor de flexibele hoekverstelling
  • Samengeklapt verdwijnt het zaagblad veilig in de elegante handgreep voor opslag

Afmetingen

ca. 29,1 x 6,4 x 2,8 cm (l x b x h)


Gewicht

ca. 320 g