Deze browser wordt niet ondersteund
Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

Rendered: 2024-06-20T10:40:35.000Z

4005317338262

roba Bully-duwbus Peppa Pig

Kenmerk: grote opbergruimte
Aanbevolen leeftijd: 1+

Een echte blikvanger voor kinderen van alle leeftijden
Speelmogelijkheden en loopstoeltje
Ook ideaal voor kleine buitenavonturen

Profiteer nu van extra korting!
-26%
84.08
61.43
Leverbaar

roba Bully-duwbus »Peppa Pig«, om te spelen en leren

De roba duw- en motoriekbus is het perfecte speelgoed voor kleine fans van de populaire animatieserie Peppa Pig (Duits: Peppa Wutz). Met een kleurrijk motief en afbeeldingen van de serieheldin en haar familie is deze bus een echte blikvanger voor kinderen van alle leeftijden. De duwbus heeft verschillende spellen aan de zijkanten die voor veel afwisseling zorgen tijdens het spelen. Het handvat van de bus is ook een rekenliniaal in verschillende kleuren, wat helpt om de wiskundige vaardigheden van kinderen te ontwikkelen. Een klok op een van de zijkanten helpt kinderen om te leren klokkijken. Een draaispel zorgt voor vermaak en bevordert de motoriek. Op een andere pagina staan vouwplaatjes met cartoonmotieven die voor veel plezier zorgen tijdens het verkennen. Naast de verschillende speelmogelijkheden is de duwwagen ook een echt leerhulpmiddel. De rubberen wielen zijn vergrendelbaar en zorgen ervoor dat het kind de bus veilig en gemakkelijk kan duwen en sturen. Het handvat is ergonomisch gevormd en biedt het kind een stevige houvast. De duwbus helpt kleintjes leren lopen en ontwikkelt hun motorische vaardigheden. Een ander speciaal kenmerk van de duw- en motorbus van roba is de royale opbergruimte in de bus. Kinderen kunnen hun favoriete speelgoed en knuffeldieren meenemen en hebben altijd alles bij zich wat ze nodig hebben. De bus is ook ideaal voor kleine buitenavonturen of een bezoek aan vrienden en familie. Met een hoogte van 53,5 cm, een breedte van 55 cm en een diepte van 34 cm is de duwbus van roba ideaal speelgoed voor kinderen vanaf 12 maanden. Het is robuust en stabiel gebouwd om de uitdagingen van het dagelijkse spel te weerstaan. Al met al is de duw- en motorbus van roba geweldig speelgoed voor alle kleine fans van Peppa Pig. Met verschillende spelletjes en functies stimuleert het de motoriek, creativiteit en fantasie van kinderen. Tegelijkertijd is het een veilig en stabiel loophulpmiddel dat kinderen helpt hun eerste stapjes te zetten. De duwbus van roba is een geweldig cadeau voor elke gelegenheid en zal kinderen vele uren plezier geven.


Eigenschappen

 • Met verschillende spelletjes aan de zijkanten:
  • Het handvat van de bus is ook een rekenliniaal in verschillende kleuren, wat helpt om de wiskundige vaardigheden van kinderen te ontwikkelen
  • Een klok op een van de zijkanten helpt kinderen om te leren klokkijken
  • Een draaispel biedt entertainment en bevordert de motoriek
  • Op een andere pagina staan vouwplaatjes met cartoonmotieven die voor veel plezier zorgen tijdens het verkennen
 • De duwwagen dient als loophulp en bevordert de motoriek
 • Lievelingsspeelgoed en knuffeldieren mogen mee in de bus
 • Aanbevolen leeftijd: vanaf 1 jaar


Materiaal

Hout


Afmetingen

ca. L 34 x B 55 x H 53,5 cm


Gewicht

ca. 6,2 kg