BBQ-recepten & de lekkerste BBQ-gerechten

Het is zomer! Wanneer de zon schijnt en de temperaturen hoog oplopen, betekent dat maar één ding: de barbecue gaat weer aan! Om het zomerfeest compleet te maken biedt Lidl weer de lekkerste zomerse recepten en héél veel betaalbare producten voor een heerlijke zomer.

BBQ-recepten met vlees

Wie aan BBQ denkt, denkt als eerste aan BBQ-vlees zoals spareribs, kipsaté en hamburgers. Bij Lidl kunt u terecht voor verschillende soorten vlees voor op de BBQ. Er is genoeg keuze voor iedereen! Laat u inspireren met deze heerlijke BBQ-recepten met vlees.

BBQ-recepten met vis

Maak de BBQ veelzijdig met een stukje vis! Wat dacht u van zalm op de BBQ, gegrilde dorade of smaakvolle garnalenspiesjes? Bekijk alle heerlijke vis BBQ-recepten!

Vegetarische BBQ gerechten

Liever wat minder BBQ-vlees tijdens de BBQ? Ontdek dan snel onze vegetarische BBQ-recepten met o.a. Chef Select vleesvervangers en dé beste groente en fruit.

BBQ-assortiment

Een BBQ is niet compleet zonder BBQ saus, stokbrood en zomerse drankjes! Bekijk het gehele assortiment en maak het BBQ-feest compleet!

De BBQ kan weer aan!

De BBQ kan weer aan!

BBQ-producten Lidl Shop

Naast het uitgebreide assortiment aan BBQ-producten in de winkel, is er op lidl.nl ook een groot aanbod van BBQ en BBQ-accessoires. Zo kunt u voor een BBQ kiezen met houtskool of juist voor een gasbarbecue. Bekijk het aanbod!