Lidl - De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs!
       Deze browser wordt niet ondersteund
       Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

       Bestuurbaar speelgoed

       1 product
        1. Rendered: 2021-09-09T11:54:03.000Z
         CARTRONIC® Afstandbestuurbare auto

         CARTRONIC® Afstandbestuurbare auto

         • Vanaf 8 jaar
         • Schaal: 1:14
         • Inclusief AA-batterijen

         vanaf
         24.99
         Online
        Alle producten 1 / 1 product

        Bestuurbaar speelgoed kopen bij Lidl

        Op afstand bestuurbaar speelgoed of radiografisch speelgoed vinden kinderen hartstikke cool. Zelf een helikopter door de lucht laten vliegen of een stoere auto door het huis laten racen is met dit speelgoed een eitje. Met een afstandsbediening sturen kids vanaf 8 jaar de voertuigen al moeiteloos aan. Bij Lidl kun je bestuurbaar speelgoed voordelig online kopen.


        RC auto's: op afstand bestuurbaar speelplezier

        Race het hele huis door met een toffe op afstand bestuurbare auto, ook RC (radio controlled) auto genoemd. Dit speelgoed bestaat uit een leuke en opvallende auto die wordt bestuurd met een afstandsbediening. De speelgoedauto's zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende modellen en lijken vaak op echte automodellen. Dat maakt het spelen met dit bestuurbare speelgoed extra stoer voor een kind. Zeker wanneer de speelgoedauto echt werkende koplampen en achterlichten heeft tijdens het racen! Een op afstand bestuurbare auto is door jongens en meiden vanaf een jaar of acht al eenvoudig te bedienen. Er zijn ook varianten te koop die geschikt zijn voor buiten. Dus wanneer je de huiskamer liever niet omtovert tot een racebaan is dit type speelgoedauto een beter idee. De stevige voertuigen hebben een robuust uiterlijk en werken op elektrische aandrijving. De trucks rijden op commando van de remote control die door kids bediend kan worden. In een doodlopend straatje of op een grasveld kunnen zij uren spelen met deze variant op radiografisch speelgoed.


        Op afstand bestuurbare helikopters

        Een bestuurbare helikopter is dankzij drones populairder dan ooit. Maar ook voor die tijd stond dit bestuurbare stuk speelgoed al op menig verlanglijstje voor verjaardag of de feestdagen. Iets laten vliegen en dit op afstand besturen is ook hartstikke gaaf. De kleine op afstand bestuurbare helikoptertjes zijn geschikt voor binnenshuis. Ze zijn klein van formaat, wendbaar en reageren adequaat op de commando's van de afstandsbesturing. Omdat dit bestuurbare voertuig iets kwetsbaarder is dan een speelgoedauto, is dit speelgoed meer geschikt voor iets oudere kinderen. Vanaf ongeveer 12 -14 jaar kunnen ze goed met dit speelgoed overweg. Er zijn ook op afstand bestuurbare heli's te koop die in de buitenlucht kunnen vliegen. Een drone of een quadrocopter bijvoorbeeld. Waar je met een drone mooie videobeelden kunt maken, is een quadrocopter juist geschikt voor spectaculaire stunts. Het radiografische bedienpaneel heeft een groot bereik en daardoor kan de bestuurder het speelgoed allerlei manoeuvres in de lucht laten maken. Scherpe bochten, 360 graden flips en meer wendingen en draaiingen: het kan allemaal met dit type op afstand bestuurbaar speelgoed.


        Meer bestuurbaar speelgoed

        Alles wat rijdt, vliegt of vaart en op afstand te besturen is, valt onder de noemer bestuurbaar speelgoed. Dit wordt ook wel radiografisch speelgoed of elektrisch genoemd. Dat is de techniek die wordt gebruikt om het speelgoed vanaf een afstandje te bedienen. Dit gebeurt draadloos, via een losse remote control. Bestuurbaar speelgoed koop je in allerlei uitvoeringen, naast voertuigen en vliegtoestellen zijn er ook speelgoedtreinen en -boten of zelfs spinnen die je op afstand kunt aansturen. Heb je jouw favoriet al gevonden?