Deze browser wordt niet ondersteund
Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

Rendered: 2023-12-06T19:00:39.000Z

Hn8 Schlafsysteme Elektrische lattenbodem

Aantal latten: 28
Belasting: 130 kg
Kenmerk: in hoogte verstelbaar

(376)

De elektrisch verstelbare lattenbodem van hoogwaardig multiplex heeft 28 elastische meerlaagse houten latten die voor een stabiele houvast zorgen

Profiteer nu van extra korting!
tot -57%
Adviesprijs: vanaf 699.-
vanaf
299.-
Leverbaar

De elektrisch verstelbare lattenbodem van hoogwaardig multiplex heeft 28 elastische meerlaagse houten latten die voor een stabiele houvast zorgen. De 28 meerlaagse houten latten, een doorlopende vering over het hele oppervlak en de nieuwe "Dynamic Points"-technologie voor belastingsafhankelijke hardheidsregulatie in het bekkengebied voldoen aan de hoge ligeisen en verrijken uw leven met uitstekend slaapcomfort. De lattenbodem met elektrisch verstelbare hoofd- en voeteneinde is geschikt voor ieder type matras en heeft een totale hoogte van ca. 22 cm (inclusief de motoren).

Belangrijk
Vanwege de neerwaartse projectie van de motor is dit verenhouten frame niet geschikt voor bedframes met een kruisbeugel voor stabilisatie of een uitschuifbare bedframe.
Vanaf een breedte van 120 cm wordt de hardheidsregelaar om technische redenen anders aangepast.

Belastbaarheid: maximaal. 130 kg

Aflevering
De levering vindt plaats tot aan de stoeprand.
Executie:

Traploos gemotoriseerde verstelling van het hoofd- en voeteneinde


Bijzonderheden

Dynamische punten voor hardheidsregeling