Sinterklaas bij Lidl 2023

Dag Sinterklaasje.. da-ag da-ag. Sinterklaas heeft ons koude kikkerlandje weer verlaten. Maar niet getreurd want ook in 2023 haalt Sint al zijn speelgoed en snoepgoed bij Lidl! In onze winkels vind je óók dan weer alles onder één dak voor het grote Sinterklaasfeest. Van heel goed strooigoed tot schoencadeautjes, maar ook de mooiste cadeaus voor pakjesavond.

Speelgoed

Voor de leukste Sinterklaas cadeaus kun je het hele jaar door terecht op Lidl.nl. Hier vind je meer dan 300 producten aan cadeau-inspiratie en zoek je eenvoudig op prijs óf leeftijdscategorie. In de laatste maanden van 2023 liggen ook onze winkels weer vol met de leukste schoencadeautjes en houten speelgoed zoals treinbanen en speelkeukens. Ook kun je de kinderen weer verrassen met fantastische LEGO-sets, Playmobil, de leukste Paw Patrol poppetjes en nog véél meer.

Snoepgoed

Het beste strooigoed vind je óók volgend jaar weer bij Lidl. Denk aan pepernoten en alle soorten kruidnoten, zoals chocoladekruidnoten of kruidnoten in handige uitdeelverpakking. Meer een chocoladefan? Ook de chocoladelolly’s en verschillende soorten chocoladeletters zijn dan weer in het schap te vinden. Lidl heeft de hoogste kwaliteit Sinterklaassnoepgoed voor de laagste prijs! En niet onbelangrijk: al het Sinterklaas snoepgoed van Favorina is 100% fairtrade!

Sinterklaas Recepten

Lidl heeft de leukste Sinterklaas recepten voor jong en oud. Zoals een mooie Sinterklaastaart lekkere Sinterklaasborrelhapjes en de lekkerste Sinterklaastoetjes! Heel veel lekkers en dat voor de hoogste kwaliteit en de laagste prijs!