Aftellen tot 5 december

Bekijk al het online speelgoed
  • Dagen

  • Uren

  • Minuten

  • Seconden

Bekijk al het online speelgoed

Zie ginds komt de ROEIBOOT uit Spanje weer aan. Hij brengt ons naar Lidl voor fairtrade chocolade en een houten treinbaan!

Ook Sint moet dit jaar op de centjes letten. Gelukkig haalt hij al zijn speel- en snoepgoed bij Lidl! In onze winkels vind je namelijk alles onder één dak voor het grote Sinterklaasfeest. Dat scheelt Sinterklaas tijd én geld! Van heel goed strooigoed tot schoencadeautjes, maar ook de mooiste cadeaus voor pakjesavond. Elke woensdag vullen we onze winkels met nieuw speelgoed voor jong en oud. Natuurlijk van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs! Ren snel naar de winkel, want OP=OP!


Online Sinterklaas speelgoed

Op Lidl.nl kan Sint de komende weken óók terecht voor het mooiste speelgoed! Hier vind je meer dan 300 producten aan cadeau-inspiratie en zoek je eenvoudig op prijs óf leeftijdscategorie. Bovendien kies je de gewenste leverdag (ook ’s avonds) gewoon zelf uit!

Schoencadeautje

Vanaf 12 november kunnen kinderen hun schoentje zetten bij Lidl! Ga snel naar een van onze filialen en haal je knutselplaat of download 'm hier! Knutsel thuis je mooiste bootschoen en lever die in bij een van onze filialen. 's Nachts komt de Sint langs om in alle bootschoentjes een verrassing te stoppen.

Sinterklaas snoepgoed

Vol verwachting klopt ons hart… Ons hart gaat inderdaad wat sneller kloppen, want het lekkerste Sinterklaas snoepgoed ligt weer in de winkels! Je kunt na maanden wachten je weer tegoed doen aan Sinterklaasschuimpjes, marsepein en taaitaai. Het beste strooigoed vind je óók bij Lidl. Denk aan pepernoten en alle soorten kruidnoten, zoals chocoladekruidnoten of kruidnoten in handige uitdeelverpakking. Meer een chocoladefan? Ook de chocoladelolly’s en verschillende soorten chocoladeletters zijn weer in het schap te vinden. Lidl heeft de hoogste kwaliteit Sinterklaassnoepgoed voor de laagste prijs! En niet onbelangrijk: al het snoepgoed van Favorina is 100% fairtrade!

Sinterklaas recepten

’t Heerlijk avondje is gekomen! Met 5 december voor de deur heb je wellicht nog wat Sinterklaas receptinspiratie nodig? Bij Lidl ben je aan het juiste adres, want Lidl heeft de leukste Sinterklaas recepten voor jong en oud. Maak bijvoorbeeld samen met de kinderen of vriendjes een mooie Sinterklaastaart of maak Sinterklaasavond compleet met Sinterklaasborrelhapjes en de lekkerste Sinterklaastoetjes! Heel veel lekkers en dat voor de hoogste kwaliteit en de laagste prijs!