Deze browser wordt niet ondersteund
Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

Blenders

6 producten
Alle producten 6 / 6 producten

Blenders online bij Lidl

Een blender is een onmisbaar product in ieder huishouden. Een blender maakt het snijden, vermalen, pureren en mengen van groenten en fruit erg makkelijk. Jouw enige taak: grove stukken in de mengbeker doen. Dit keukenapparaat doet de rest! Dat maakt een blender een ideale smoothiemaker of soepmaker. Vooral als je dol bent op sappen, smoothies, soepen of cocktails moet je wel een exemplaar in je keukenkastje hebben.


Hoe werkt een blender?

Een blender werkt heel simpel. Je doet alle verse ingrediënten bij elkaar in de mengbeker. De mengbeker plaats je op de basis van het apparaat. Zet 'm aan en het mes onderin de mengbeker gaat ronddraaien, waardoor de inhoud van de mengbeker makkelijk en snel gehakt en gemengd wordt. Het voordeel: je weet precies wat er in je hapje of drankje zit en bovendien blijft alle goeds behouden, want er gaan geen vitamines, mineralen en vezels verloren. Een sapje of smoothie van vers fruit, of een heerlijke huisgemaakte soep. Je mengt ze glad in de blender. Met een blender maak je op dezelfde manier ook heerlijk verse babyvoeding. Zelfs een milkshake, ijskoffie of cocktail tover je in een oogwenk uit de blender.


Keep it cool: apparaten met ijscrusher

Cocktails zijn ijskoud het allerlekkerst. Als je graag een cool drankje drinkt, doe je er goed aan om een blender met ijscrusher te kopen. Niet alle keukenmachines hebben de capaciteit om ijs te vermalen. Dit heeft met het vermogen van de motor te maken. Hoe krachtiger de motor van de blender is, hoe makkelijker hij ingrediënten mengt. Er is een flink vermogen nodig om ijs effectief te kunnen crushen, of vermalen. Een blender met een hoog vermogen is niet alleen heel geschikt voor ijs, je vermaalt er ook heel makkelijk andere harde voedingsmiddelen mee. Zo wordt een smoothie lekker dik én heerlijk koud als je gebruik maakt van ingevroren fruit. Denk je de blender vooral voor ijs en bevroren vruchten te gaan gebruiken? Kies een blender met een vermogen van méér dan 500 Watt.


Blender of smoothiemixer?

Bedenk waar je een blender voor wilt gaan gebruiken. Is dit alleen om smoothies of sapjes te maken? Kies voor een specifieke smoothiemaker. Hiermee maak je binnen een handomdraai een de perfecte smoothie of shake. Ook handig: vele smoothiemixers worden geleverd met bekers voor onderweg. Zo maak je je smoothie gelijk in de beker die je mee kunt nemen. Wil je groentes fijnsnijden, sauzen of smeersels maken? Is de blender voor jou een onmisbare tool in de keuken en gebruik je het apparaat vrijwel dagelijks? Kies voor een blender, bijvoorbeeld één met een modern en aantrekkelijk design - ééntje die stijlvol staat in het interieur van je keuken. Dan is je blender dus niet alleen een handig gereedschap in de keuken, maar ook een woonaccessoire. Denk je de blender alleen voor het gladmaken van soepen te gaan gebruiken? Wellicht is een staafmixer een betere keuze!


Je blender kopen bij Lidl

Verdiep je in de mogelijkheden voordat je een nieuwe blender aanschaft. Naast het vermogen van de motor, het formaat van de mengbeker en de uitstraling van het apparaat kun je letten op de aanwezigheid van een vulopening en een schenktuit. Je wensenlijstje compleet? Dan ben je perfect voorbereid en weet je zeker dat de blender die je kiest bij jouw wensen past. Dan rest er nog één ding: bestellen! En dat gaat heel snel en makkelijk via de webshop van Lidl. Welke blender staat er binnenkort op jouw aanrecht te schitteren?