Lidl - De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs!
       Deze browser wordt niet ondersteund
       Om de website correct te bekijken gebruik één van de volgende browsersLet op:Update uw browser a.u.b., als u met deze browser doorgaat, kan het zijn dat uw winkelervaring niet is zoals u van ons gewend bent!

       Bordspellen

       3 producten

        Bordspellen & gezelschapsspellen kopen bij Lidl

        Bordspellen worden ook wel gezelschapsspellen genoemd en dat is niet voor niks. Een bordspel speel je samen met vrienden of familieleden. Zo'n spelletjesmiddag of -avond biedt quality time en zorgt gegarandeerd voor veel gezelligheid. Bij Lidl kun je online bordspellen kopen voor een scherpe prijs!


        Familie bordspellen

        Een spelletje spelen, het is een ideale activiteit voor het hele gezin. Zeker als het buiten koud en guur is, is een bordspel aan de keukentafel leuk tijdverdrijf voor jong en oud. Wat dacht je van mens-erger-je-niet of een potje ganzenborden? Bij een bordspel komen strategie, geluk, kennis en inzicht samen. Leg het bord op tafel, schuif de stoelen eromheen en zorg voor wat lekkere hapjes en drankjes. Een gezellige familieavond ligt in het verschiet, maar zorg ervoor dat je fanatisme en winnaarsmentaliteit de spelletjesavond niet verpesten! Zowel oude bordspellen als de nieuwe games zijn hiervoor overigens een schot in de roos. Familie bordspellen zijn zelfs zo populair, dat klassiekers steeds opnieuw in een modern jasje worden uitgebracht. Zo ontstaat er een breed scala aan spelletjes die leuk zijn voor iedereen! Of je nu 8 jaar bent of 88 jaar, samen een leuk bordspel spelen zorgt voor verbroedering tussen alle generaties in een familie. Vogel samen de spelregels van een nieuw spel uit of kies voor een spel uit de oude doos dat je direct met het gezin kan spelen.


        Bordspellen met uitbreiding

        Veel bordspellen zijn zo succesvol dat de uitgever diverse uitbreidingen bedenkt om het spel leuk en vernieuwd te houden voor de fanatieke spelers. Om een uitbreiding te kunnen spelen, is het basisspel wel noodzakelijk. Ook worden bordspellen in andere variaties uitgebracht. Monopoly is daar een goed voorbeeld van. Dit spel is er in een variant voor kinderen, in diverse thema's en als reisspel.


        Verzamelspellen

        Voor wie niet goed kan kiezen tussen alle verschillende bordspellen, is een verzameldoos een goede optie. Drie spellen in één doos, 10-in-1 of zelfs vijftig of meer verschillende spellen verzameld. Ideaal voor de echte spelletjesliefhebber, zo heb je in één klap in elk geval de klassieke spellen in huis. In een verzameldoos zitten onder meer gezelschapsspellen, bordspellen en kaartspellen.


        Vermaak voor onderweg: reisspellen

        Op vakantie is er meestal veel meer tijd om leuke bordspellen te spelen. Maar vaak zijn deze spellen van groot formaat: ze zitten in een flinke doos en nemen veel ruimte in beslag in de reiskoffer. Dat kan anders! Reisbordspellen zijn dé oplossing voor spelletjesfanaten op vakantie. Een reisspel is een bordspel op reisformaat en is dus compacter en kleiner vormgegeven. Handig! Zo bespaar je ruimte in je koffer en kun je op reis toch een leuk spel spelen. Ook veel bekende gezelschapsspellen zijn uitgegeven als reisspel. Welke mini bordspellen neem jij mee op reis?